Villa d'Este

Located in one of the most beautiful locations in the centre of Oudenbosch is Brasserie Tivoli. Enjoy the sun on the terrace with a view into the garden with something to eat and drink.

In het centrum van Oudenbosch, recht tegenover de Basiliek staat het voormalige Jezuïetenklooster. In dit prachtige rijksmonument zijn Restaurant Villa d’Este, volkssterrenwacht Tivoli, Escaperoom Kluisjesroof and ’t Zusje gevestigd. Na 44 jaar afwezigheid is de volkssterrenwacht in 2013 weer terug op zijn oude vertrouwde plaats. Restaurant Villa d’Este is een echte dorpsbrasserie: een gemoedelijke Brabantse plek die gastvrijheid ademt. Met een prachtig terras aan de voor- en achterzijde een heerlijke plek om te lunchen, high-tea-en dineren of te borrelen.

Op de lunch- en dinerkaart van Villa d’Este zijn diverse gerechten te vinden die met smaakvolle streekproducten gemaakt zijn. Combineer een dagje Halderberge met een bezoekje aan dit historische restaurant. Óók voor grotere groepen tot 80 personen biedt Villa d’Este alle ruimte.

Other restaurants in the area