Nieuwe websites Visit Halderberge en Basiliek Oudenbosch

Halderberge – Met een nieuw en bijzonder toeristisch seizoen voor de deur lanceert Visit Halderberge nieuwe websites voor Visit Halderberge en de Basiliek van Oudenbosch. Samen met het ticketingsysteem van Visit Halderberge en Ticketcounter vormen ze de basis van het toeristisch product in Halderberge.

Website Visit Halderberge

Halderberge is een van de meest toeristisch- en recreatief aantrekkelijke gemeenten van West-Brabant. Met volop activiteiten en (normaliter) evenementen, erfgoed én een groot aanbod aan accommodaties, biedt Halderberge alles voor een dagje weg of een vakantie. De centrale ligging tussen toeristische plekken als Breda, Bergen op Zoom, Willemstad en Antwerpen zorgt voor een prachtige uitvalsbasis voor een langer verblijf.

Met de nieuwe website, richt Visit Halderberge zich nadrukkelijk op het inspireren van bezoekers om langer te blijven, één van de doelstellingen van Visit Halderberge. Door fietsroutes en wandelroutes aan te bieden, maar ook te wijzen op bijzondere plekjes en te inspireren met blogs en toplijstjes , krijgen websitebezoekers snel een beeld van wat er in Halderberge te doen en te beleven is.

Website Basiliek

Ook de Basiliek van Oudenbosch is in een nieuw digitaal jasje gestoken. Met een website waar beeld boven tekst gaat, mobiele bruikbaarheid het uitgangspunt is en bezoekers geïnspireerd worden een rondleiding of audiotour te reserveren, nemen we gasten mee in het verhaal van de Basiliek. Voor veel bezoekers die naar Halderberge komen is de Basiliek dé must-visit attractie. Daarom is er geinvesteerd in een mooi digitaal visitekaartje met de nadruk op conversie in de ticketshop

Ticketingsysteem als leidraad

Anno 2021 is online boeken niet alleen meer mogelijk voor huurauto’s en hotels. De gehele customer journey vindt vaak online plaats. Zo ook het boeken van attracties en uitjes. Met de ticketshop, die in samenwerking met Ticketcounter gebouwd is kunnen bezoekers binnen enkele minuten al hun activiteiten in Oudenbosch en later in heel Halderberge boeken. De nadruk ligt hierbij op entreetickets voor musea en attracties evenals rondleidingen en audiotours.

Deze ticketshop biedt niet alleen de Basiliek de mogelijkheid om rondleidingen te laten boeken of Visit Halderberge om stadswandelingen online te reserveren, maar biedt ook een platform voor Arboretum Oudenbosch, NVM Oudenbosch, Sterrenwacht Tivoli en het Nederlands Zouavenmuseum om een groot publiek te bereiken.

Ander nieuws