Ga je mee een tochtje maken?

Waterratten, kapiteins van eigen boot en sportievelingen opgelet: maak jouw vakantie in Halderberge compleet met een uitstapje op het water. Meer aan in één van de haventjes, maak een rondvaart of huur een kano of sub. Liever iets rustiger aan, maar wel verkoeling opzoeken? Picknick dan met de voeten in het water.  

Location de canoës

Wateractiviteiten in Halderberge

In de zomer is het ideaal om Halderberge vanaf het water te ontdekken. Een eigen boot? Meer dan aan in één van de 3 havens in Halderberge.  

Havens in Halderberge

In Halderberge heb je drie mogelijkheden om aan te meren: in de haven van Oudenbosch, ’t Lamgat in Hoeven of de aanlegstijger in Stampersgat. De Haven in Oudenbosch is ideaal voor als je even een dag door het pittoreske Oudenbosch wilt struinen. Ontdek wat er te doen is tijdens een dag cultuur snuiven in Halderberge. 

In actie op het water

Zin om actief bezig te zijn op het water? Huur een kano in het centrum van Oudenbosch. Of bekijk de mogelijkheden om te suppen in de buurt. Leuk om met een klein clubje te doen, maar ook voor groepsactiviteiten een uitkomst. 

Rondvaarten

Er zijn dagvaarten waarbij je van Steenbergen naar Oud Gastel vaart. Gewoon een lekker tochtje maken op het water? Vaar dan mee vanaf Oudenbosch. Meer informatie over de rondvaarten of meteen boeken bekijk Waterpoort Rondvaarten.

Sortie de groupe

Les activités conviennent parfaitement à une sortie de groupe. Différents sites à Halderberge sont heureux de vous accueillir pour une sortie de groupe. collation et boisson. Vous restez aussi après l'apéritif ? Voir toutes les options d'hébergement À Halderberge. 

De Mark en Dintel

Halderberge, het gebied van de Mark en de Dintel waar je je heerlijk ontspannen met je schip of sloep een weg door het Brabantse land kunt slingeren. 

In het Brabantse vaarwater zijn routes speciaal voor kanoërs en meerdere vislocaties om in alle rust te genieten van de natuur. Mark en Dintel beslaan een gebied van bijna 36 kilometer en via deze rivieren en hun vertakkingen vaar je zo naar gezellige en mooie plaatsen als Oudenbosch, Roosendaal en Breda.

Vaarroutes

Ontdek de prachtige en verrassend waterrijke vaarroutes in het bruisende vaargebied van Brabant! Geniet van de gezellige havens en ontdek de charmante dorpen die langs de waterwegen liggen.

De mogelijkheden zijn eindeloos: er zijn unieke vaarroutes waar je naartoe kunt gaan en de steden en dorpen langs het water zijn aantrekkelijke bestemmingen.

Brabant biedt recreanten talloze mogelijkheden op het gebied van watertoerisme, cultuur, geschiedenis, natuur en ontspanning.

Alle watertips in Halderberge
Port Hoeven Lamgat

Jachthaven Hoeven ’t Lamgat

Précédent
Suivant