fbpx

Wat kan Visit Halderberge jou bieden?

Visit Halderberge is een organisatie die zich inzet voor het toeristisch product Halderberge. Het is de verbinder tussen de toerist en instellingen binnen Halderberge.

De grote vraag is, wat kan Visit Halderberge voor jóu betekenen?

Heb je behoefte aan een vrijblijvend marketing advies? Heb je een event wat je op social media wil promoten?
Wil je advies over wat en waar je het best kunt laten vertalen, zodat je internationaal bent? Wil je deelnemen aan het online ticketingsysteem of wil je voor jouw organisatie gebruik maken van de Visit Halderberge polo’s of badges?

Lees hier alle mogelijkheden en neem gerust eens contact op!

 

Stadswandeling

Er zijn al tal van wandelingen, maar dé stadswandeling ontbrak. Wij ontwikkelden een Oudenbossche stadswandeling.

Deze wandeling zetten we op drie manieren in:

Een begeleide tour door een stadsgids. Iedere zaterdag en zondagochtend binnen het seizoen sluit je om 11:00 uur aan voor 3,- euro p.p.

Een begeleide tour op aanvraag. Groepen vanaf 8 personen die op een andere datum of tijdstip willen wandelen vragen 

Uiteraard is er ook een folder van de tour, zodat de toerist hem zelf kan wandelen zonder begeleiding van gids of audio.

 Universeel Halderberge

Een ander project is het herkenbaarder maken van de instellingen. Een breder gebruik van het Visit Halderberge logo zorgt voor een geruststellend beeld voor de toerist.

Zo dragen we zelf allemaal dezelfde polo’s en naambadges. Niet alleen professioneel, maar de toerist weet dat je erbij hoort. 

Loop jij binnenkort ook in de polo? Wij bestellen ze voor je!

 

Meer informatie & contact

Dit zijn in het kort een aantal punten waar wij jou graag bij willen helpen.

Interesse om een keer een bijeenkomst bij te wonen? Schrijf je dan in voor de zakelijke nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Een vrijblijvend gesprek inplannen kan uiteraard ook, stuur dan een mail naar info@visithalderberge.com

Ticketingsysteem

 Een toegankelijk systeem waar je jouw rondleidingen (evenementen) kan aanbieden. Hierdoor kunnen toeristen en andere bedrijven online een plaats in de rondleiding reserveren. Veel toeristen hebben namelijk de behoefte vooraf verzekerd te zijn van een plaats en stellen thuis al hun dag samen.

Wij helpen je bij de installatie, uitleg of bij de vragen die je hebt over het systeem. Hier zijn geen kosten aan verbonden en de bezoeker betaalt ook niks extra’s! 

Folders & Nieuwsbrief

Het stationsgebouw is het verzamel en vertrekpunt van folders en ander promotiemateriaal. Wil je dat jouw folders breed verspreid worden? Geef ze dan af op het infopunt. Naast de folderpanelen op het infopunt worden er ook maandelijks folders rondgebracht naar de 18 folder-panelen binnen Halderberge.

Behoefte aan extra promotie via onze nieuwsbrief? Maandelijks versturen we een toeristische nieuwsbrief. Informeer naar de mogelijkheden.

Ondersteuning

Het aantrekken van de juiste bezoekers en hen zo goed mogelijk van informatie voorzien is soms een uitdaging. Visit Halderberge kan je hierbij ondersteunen door:

– Jou op de hoogte te houden van relevante trends en ontwikkelingen in de toeristische sector, zodat je hier op in kunt spelen. Dit doen we via de nieuwsbrief.

– Jou adviseren welke promotiematerialen je het best kunt laten vertalen en waar. Zo ben je ook internationaal zichtbaar!

– Jouw vrijwilligers te voorzien van informatie door het organiseren van infoavonden en trainingen. Het is belangrijk dat de vrijwilligers de toerist zo gastvrij mogelijk ontvangen en het verhaal van Halderberge enthousiast kunnen vertellen. Visit Halderberge ontpopt zich daarmee als trainingscentrum .

– Jouw netwerk uit te breiden. Met onze bijeenkomsten brengen we ondernemers met elkaar in contact. Een mooi moment om van elkaar te leren en nieuwe samenwerkingen te starten. Samen sta je immers sterker.

OVER VISIT HALDERBERGE

Visit Halderberge is de website voor uw verblijf, weekendje weg én vakantie in Halderberge. Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit, een bijzondere overnachting zoekt of komt fietsen of wandelen, u vindt alle informatie op deze website. Kunt u niet vinden wat u zocht? Stuur ons dan gerust een mail. We helpen u graag verder!

Voor ondernemers