Zit je te denken aan een gezellig uitje voor en tijdens jouw kerstvakantie? In Halderberge beleef je magische feestdagen met Brabantse gezelligheid. Of je nu samen bent met je familie, beste vrienden of geliefde: met 5 dorpskernen en verschillende activiteiten vind je in Halderberge gegarandeerd een mooie locatie om jouw uitje tijdens de kerstvakantie een sfeervolle invulling te geven. Zo kun je meezingen met de mooiste nummers tijdens verschillende kerstconcerten of vind je de leukste decoraties op de kerstmarkt in Oudenbosch. 

Wandelen tijdens de decembermaand

Een frisse wind langs je heen, de winterzon in je gezicht en volop gezelligheid om je heen: dát is wat je wilt voelen tijdens een wandeling in de decembermaand. Een uitje tijdens de kerstvakantie is de uitgelezen gelegenheid om zo’n wandeling te maken. Ga bijvoorbeeld voor een stadswandeling in Oudenbosch of maak een ommetje door Oud Gastel. Liever een route met meer fun? Loop dan de Kleine mensjes route door Oudenbosch

Beleef de kleine mensjes route tijdens de Kerstlichtjeswandeling

Van zaterdag 16 december t/m vrijdag 23 december wordt er iedere avond een lichtjeswandeling georganiseerd langs het kunstproject ‘De kleine mensjes’. Maar wie zijn nou die ‘kleine mensjes’? Je ziet ze bijna niet, maar ze zijn er toch echt. In Oudenbosch zijn ruim 30 kubusjes van 2,3 bij 2,3 centimeter met héél kleine mensjes te vinden. Tijdens de lichtjeswinterwandeling neemt de gids je mee langs  ‘de kleine mensjes’ die jou meer vertellen over Oudenbosch. Je beleeft het gevoel van de Kerst, komt meer te weten over het verleden van Oudenbosch en sluit de wandeling af met een kop warme chocolademelk of een glas glühwein bij onze gezellige horecagelegenheden.

Ga op avontuur met de wind in je haren

Ben je op zoek naar meer avontuur? Bij ’t Veerhuis zijn er winterse arrangementen. Wat dacht je bijvoorbeeld van kunnen een leuk E-chopper of Solex arrangement te boeken vanaf 10 personen in combinatie met een heerlijk Winters horeca arrangement.

Geniet van de mooiste kerstmuziek

Volledig in de decembersferen komen tijdens jouw uitje in de kerstvakantie? Dat kan met één van onze Kerstconcerten! 

Kerstconcert Dana Winner

15 december 2022

Kerstconcert Bovendonk

17, 18 en 23 december 2022

Kerstconcert Oudenbosch' mannenkoor

18 december 2022

Ben jij al helemaal klaar voor de kerst?

Een uitje voor de Kerst is niet compleet zonder een bezoek aan een gezellige kerstmarkt, toch? In Oudenbosch vind je op 17 december de gezelligste kerstmarkt van Brabant. Met Glühwein, diverse kramen, X-Mas songs, de Kerstman en nog veel meer kom je gegarandeerd in een feeststemming. Je ontdekt meer over deze kerstmarkt op de Facebookpagina van het Winkelpunt Oudenbosch.

Klaar voor een mega kerstborrel?

Kun jij geen genoeg krijgen van alle kerstborrels en wil je jouw kerstvakantie inluiden met een mega kerstborrel? Zorg dan dat je vrijdag 23 december in je agenda zet! Tijdens de mega kerstborrel zal DJ Joost de beste kersthits draaien en zorgt Jeffrey Heesen voor het leukste ‘Kadootje’ onder de kerstboom. Dit gezellige feest duurt van 21.00u tot 02.00u. 

Kerst overnachting in een heerlijk verblijf

Wil je na de mega kerstborrel nog even blijven hangen in Halderberge of wil je meerdere dagen genieten van jouw uitje tijdens de kerstvakantie? De verblijven in Halderberge bieden verschillende mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor Molecaten Park Bospad Hoeven wanneer samen met het hele gezin wilt genieten van leuke activiteiten en het buitenleven in Kerstige sferen. Liever op een steenworpafstand van gezellige cafés en eetgelegenheden? Kijk dan eens naar B&B Sjiek Basiliek in de buurt van Oudenbosch. In deze B&B komt jouw overnachting volledig tot leven met een warme sfeer, gezellige versieringen en de gezelligheid van het dorpscentrum in de buurt. 

Plan jouw uitje in de kerstvakantie

Breng jij jouw decemberdagen dit jaar door in Halderberge? We zullen je niet teleurstellen! Via onze ticketshop boek je eenvoudig de activiteiten die je wilt ondernemen tijdens jouw uitje. Heb je vragen of kunnen we je ergens anders mee helpen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.