fbpx

Varen in Halderberge

Waterwegen naar Brabants Rome

Uiteraard ontbreekt het aan niets in Halderberge. Zowel Hoeven als Oudenbosch hebben een jachthaven waar genoeg activiteiten worden georganiseerd en waar je in een bijzondere omgeving kunt aanleggen. Beleef de Brabantse wateren en landschappen vanaf een sloepje, kano of een jacht!
De vereniging Varen in Brabant laat zien wat het waterrijke Brabant te bieden heeft aan activiteiten, cultuur, natuur en recreatie. Dit doet zij onder meer door het verspreiden van Brabantse vaarroutes en het informeren van de pleziervaart in Brabant.

Jachthaven in het historisch stadshart van Oudenbosch

De jachthaven van Oudenbosch ligt in het centrum van dit bijzondere dorp aan een zijtak van rivier de Mark. Vanuit de jachthaven loop je binnen enkele minuten het historische centrum van Oudenbosch binnen met de bijzondere Basiliek van Oudenbosch, Sterrenwacht Tivoli, het Arboretum en St. Louis.

Jachthaven in het groen tussen Hoeven en Zevenbergen

Jachthaven ’t Lamgat tussen Hoeven en Zevenbergen is een ideale uitvalsbasis voor natuurliefhebbers. Vanaf deze centraal gelegen jachthaven fiets je in 15 minuten naar Zevenbergen, Hoeven of Oudenbosch over de Markdijk en door de polders. Het uitgestrekte polderlandschap met slingerende dijkjes en prachtige paden laat zich graag per fiets ontdekken. Met een fietsknooppunt bij de jachthaven is er op uit trekken erg aantrekkelijk.

    OVER VISIT HALDERBERGE

    Visit Halderberge is de website voor uw verblijf, weekendje weg én vakantie in Halderberge. Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit, een bijzondere overnachting zoekt of komt fietsen of wandelen, u vindt alle informatie op deze website. Kunt u niet vinden wat u zocht? Stuur ons dan gerust een mail. We helpen u graag verder!

    Voor ondernemers