Restaurant het Ministerie van eten en drinken

Welkom bij het ministerie van Eten en Drinken! Onze ministers zorgen voor een unieke culinaire belevenis. Streekeigen en dagverse producten worden omgetoverd tot heerlijke gerechten. Zo heb je altijd een verrassend gerecht op je bord!

De ministers

Onze ministers van culinaire zaken en gastvrijheid zorgen voor het perfecte avondje uit. De minister van culinaire zaken bereidt de lekkerste gerechten voor je en de minister van gastvrijheid maakt er een topavond vol gezelligheid van.

Bij het Ministerie van eten en drinken is het elke dag een verrassing, doordat onze ministers van Culinaire Zaken werken met seizoensgebonden streekproducten. Hierdoor kan je elke dag iets anders op je bord verwachten en daarom valt er volop te kiezen! De mooie seizoenen geven ons diverse en smaakvolle producten en in combinatie met de creativiteit van de ministers van Culinaire Zaken is er per gang volop keuze. Je kiest gewoon je favoriete gerecht!

Beleef het unieke concept van het Ministerie en geniet samen met je vrienden, kennissen, familie of relaties in Oud Gastel. C’est la vie! (geniet van het leven!) zeggen wij of beter gezegd, zo vindt het Ministerie van eten en drinken dat het zou moeten zijn.

 

Andere locaties in de buurt