fbpx

Restaurant het Ministerie van eten en drinken

Bij het Ministerie van eten en drinken is het elke dag een verrassing, doordat onze ministers van Culinaire Zaken (zo noemen wij onze chefs) werken met seizoensgebonden streekproducten. Hierdoor kunt u elke dag iets anders op uw bord verwachten en daarom valt er volop te kiezen! De mooie seizoenen geven ons diverse en smaakvolle producten en in combinatie met de creativiteit van onze ministers van Culinaire Zaken is er per gang volop keuze. U kiest gewoon uw favoriete gerecht!

Beleef het unieke concept van het Ministerie en geniet samen met uw vrienden, kennissen, familie of relaties in Oud Gastel of Bergen op Zoom. C’est la vie! (geniet van het leven!) zeggen wij of beter gezegd, zo vindt het Ministerie van eten en drinken dat het zou moeten zijn.

Waar?

Kerkstraat 2
Oud Gastel
Nederland

 • Bezoek de website
 • 0165-518192
 • Social media

  Extra informatie

  • Openingstijden
  • Maandag: gesloten
   Dinsdag: gesloten
   Woensdag: vanaf 16:30 uur
   Donderdag: vanaf 16:30 uur
   Vrijdag: vanaf 16:30 uur
   Zaterdag: vanaf 16:30 uur
   Zondag: vanaf 13.00 uur
Restaurant het Ministerie van eten en drinken Kerkstraat 2
Oud Gastel
Nederland

OVER VISIT HALDERBERGE

Visit Halderberge is de website voor uw verblijf, weekendje weg én vakantie in Halderberge. Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit, een bijzondere overnachting zoekt of komt fietsen of wandelen, u vindt alle informatie op deze website. Kunt u niet vinden wat u zocht? Stuur ons dan gerust een mail. We helpen u graag verder!

Voor ondernemers