Restaurant D’n Halder

Restaurant d’n Halder is een begrip in Hoeven en omstreken. Al jaren bereiden chef Randy Mollen en zijn team vol energie en passie voor eten de lekkerste gerechten voor hun gasten.

Brabants genieten bij Restaurant d’n Halder

Al sinds 1997 verwelkomt Chefkok Randy Mollen zijn gasten bij Restaurant D’n Halder. In het restaurant van Randy en Jorina aan de rand van Hoeven tegen natuurgebied de Hoevense Beemden kan je uitgebreid culinair genieten in een bourgondische en ongedwongen sfeer zoals je van een typisch Brabants restaurant mag verwachten. Bij D’n Halder wordt al sinds de opening veel gewerkt met verse streekproducten. Hierdoor zijn gerechten dagvers en dat komt de smaak zeker ten goede.

Uitgebreid tafelen, of pauzeren onderweg

De uitgebreide lunch- en dinerkaart van D’n Halder is zeer geliefd in Hoeven en ver daarbuiten. De ideale ligging aan de knooppuntenroute zorgt ’s zomers regelmatig voor een vol terras. Even een kopje koffie of een lekkere lunch tijdens de fietstocht, ook daarvoor is Restaurant d’n Halder de plek bij uitstek. Fiets en wandelroutes zijn op locatie beschikbaar, of vind je op de pagina’s met fiets- en wandelroutes.

Andere horeca in de buurt
CJ2A0876
Nazomeren in Halderberge?

Geniet op een mooie nazomerdag van de Halderbergse natuur of kom cultuur snuiven, want dat is ieder seizoen heerlijk!