fbpx

Landgoed de Wildert

Landgoed de Wildert is een natuurcamping gelegen in de bossen van Bosschenhoofd. Het landgoed is in 1894 gesticht en sinds 1959 is het inmiddels 15 ha. grote landgoed al ingericht als camping. U kunt hier terecht van 1 nacht tot 6 maanden met toercaravan, tent, camper, tenttrailer en zeker niet te vergeten met de fiets. De oppervlakte, uitzicht en vorm van de kampeerplaatsen zijn allemaal uniek en voorzien van een elektra aansluiting.

Genieten van privacy in het groen

De plaatsen hebben veel privacy en afhankelijk van welke plaats u uitkiest, omringd door veel groen. De auto’s staan niet tussen de kampeermiddelen, maar aan de buitenzijde van de veldjes. Het sanitair is van hoge kwaliteit en er is een douche voor mindervalide mensen. Voor de allerkleinsten is er een speeltuintje in de schaduw.

In de receptie bevind zich een hele uitgebreide folderpost en worden er diverse biologische producten verkocht, zoals: “eitjes van eigen kip”, “honing van het landgoed”, “kruidenplantjes” etc. Tijdens de zomer wordt er op heel kleine schaal groenten en fruit uit de moestuin verkocht. Dit is echter  afhankelijk van tijd, weer en vooral ook heel afhankelijk van alle beestjes, die mee- of tegenwerken. Daar we zuiver biologisch werken, is de oogst van een gewas nooit te voorspellen.

In de ruimte naast de receptie is WIFI aanwezig. Landgoed de Wildert is ideaal als u een camping zoekt zonder overdreven luxe, maar wel wilt genieten van de natuur in al haar eenvoud.

Waar?

Landgoed de Wildert
Pagnevaartdreef
Bosschenhoofd

Landgoed de Wildert Landgoed de Wildert
Pagnevaartdreef
Bosschenhoofd

OVER VISIT HALDERBERGE

Visit Halderberge is de website voor uw verblijf, weekendje weg én vakantie in Halderberge. Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit, een bijzondere overnachting zoekt of komt fietsen of wandelen, u vindt alle informatie op deze website. Kunt u niet vinden wat u zocht? Stuur ons dan gerust een mail. We helpen u graag verder!

Voor ondernemers