fbpx

Fietsen in Halderberge

Halderberge ligt op de grens van zand en klei in West-Brabant. Dat zorgt niet alleen voor smaakvolle producten van de boer zoals asperges, aardbeien en kersen, maar ook voor een prachtig afwisselend landschap. In het noorden vind je prachtige polders en dijkjes rondom rivier de Mark. In het zuiden de bossen, heiden, oude turfvaarten en slingerende slootjes. Kortom, een landschap dat afwisselend is en leuk om te ontdekken! Achter iedere bocht een ander uitzicht. Dat is fietsen in Halderberge.

Ontdek de Brabantse gezelligheid per fiets

Brabant zou Brabant niet zijn als er niet in ieder dorpje gezellige terrasjes te vinden zijn. Vaak tegenover de kerk en op of rondom de markt. Die gezelligheid vind je ook in de Halderbergse dorpen. Rondom het Jezuïtenplein tegenover de Basiliek van Oudenbosch zijn verschillende cafés en restaurantjes te vinden en ook in het centrum van Hoeven, Bosschenhoofd, Stampersgat en Oud Gastel kan je genieten van de Brabantse gastvrijheid en gastronomie.

Fietsen langs knooppuntenroutes en themaroutes

Het uitgebreide knooppuntennetwerk in West-Brabant maakt het gemakkelijk zelf routes te maken langs de mooiste weggetjes, gezelligste terrasjes en mooiste gebouwen. Om u alvast op weg te helpen hebben we verschillende routes uitgewerkt.

Bekijk de mooiste fietsroutes 

Geen fiets bij en toch zin om er op uit te gaan? U kunt een fiets huren bij twee fietsenwinkels in Halderberge:

Carl Veeke Tweewielers  of  Diel Boere Tweewielers

 

OVER VISIT HALDERBERGE

Visit Halderberge is de website voor uw verblijf, weekendje weg én vakantie in Halderberge. Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit, een bijzondere overnachting zoekt of komt fietsen of wandelen, u vindt alle informatie op deze website. Kunt u niet vinden wat u zocht? Stuur ons dan gerust een mail. We helpen u graag verder!

Voor ondernemers