fbpx

De Luijenbergh

De Luijenbergh Bed & Breakfast is gebouwd in de vorm van een Vlaamse schuur en is zowel geschikt voor individuele B&B-gasten als ook voor kleine families of vriendengroepen.

Kom tot rust op het Brabantse platteland

Er is een groot terras op het zuiden, een speelveld en een verwilderde tuin waar bijna altijd wel wat lekkers te plukken is. Het is een plek waar genieten en tot rust te komen min of meer vanzelf gaan. De B&B is met de auto goed bereikbaar en we hebben een ruime gratis parkeerplaats.

De landelijke ligging van De Luijenbergh maakt het de ideale uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten door het West-Brabantse landschap. Ervaar de rust en ontspanning van deze gemoedelijke Bed and Breakfast zelf.

Waar?

Langenbergsestraat 17
Oud Gastel
Nederland

De Luijenbergh Langenbergsestraat 17
Oud Gastel
Nederland

OVER VISIT HALDERBERGE

Visit Halderberge is de website voor uw verblijf, weekendje weg én vakantie in Halderberge. Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit, een bijzondere overnachting zoekt of komt fietsen of wandelen, u vindt alle informatie op deze website. Kunt u niet vinden wat u zocht? Stuur ons dan gerust een mail. We helpen u graag verder!

Voor ondernemers