fbpx

Boerderij de Zellebergen

De Zellebergen is een hotelboerderij in het mooie West-Brabant tussen Oudenbosch en Oud Gastel. De boerderij, in oud-Nederlandse stijl, is een bijzonder hotel met een eigen stijl waar gastvrijheid centraal staat. Het hotel heeft 1-, 2-, 3- en 4-persoonskamers in een landelijke stijl. Zowel voor een romantisch weekendje weg met z’n tweeën als een vakantie met het hele gezin is Boerderij de Zellebergen de ideale accommodatie in West-Brabant.

Er even helemaal tussen uit

Vanaf De Zellebergen is het heerlijk fietsen en wandelen met de Basiliek van Oudenbosch altijd aan de horizon. Laat de dagelijkse drukte even voor wat het is en kom tot rust op deze authentieke boerderij. Dagtochtjes naar Breda, Roosendaal, Willemstad en Bergen op Zoom zijn gemakkelijk te maken vanaf de boerderij, de snelwegen A17 en A58 liggen op enkele minuten rijden waardoor u snel op uw plaats van bestemming bent.

Waar?

West-Vaardeke 69
Oudenbosch
Nederland

Boerderij de Zellebergen West-Vaardeke 69
Oudenbosch
Nederland

OVER VISIT HALDERBERGE

Visit Halderberge is de website voor uw verblijf, weekendje weg én vakantie in Halderberge. Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit, een bijzondere overnachting zoekt of komt fietsen of wandelen, u vindt alle informatie op deze website. Kunt u niet vinden wat u zocht? Stuur ons dan gerust een mail. We helpen u graag verder!

Voor ondernemers