fbpx

Bed and Kitchen Fluitekruid

Bed and Kitchen “Fluitekruid” is een vrijstaand gastenverblijf dat zich bevindt aan de rand van het prachtige natuurgebied “Pagnevaart”. Op dit mooiste plekje van Hoeven kun je genieten van rust, natuur en luxe.

In de sfeervol ingerichte Bed and Kitchen beschik je over een eigen keuken met de daarbijbehorende moderne apparatuur.

Kom tot rust in de natuur

Rondom het guesthouse kun je wegdromen onder een boom in de parktuin, een boekje lezen op een van de bankjes of genieten van het haardvuur onder de romantische overkapping terwijl je een maaltijd bereidt op de in de tafel ingebouwde teppanyaki bakplaat.

Naast de deur zijn diverse wandel- en fietsroutes. In de nabije omgeving zijn ook natuurgebieden “Buisse Heide” en “De Moeren”. Duizend kilometer wandelpaden verbindt de mooiste natuurgebieden, bezienswaardigheden en landschappen met elkaar.

Steden als Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom en Antwerpen zijn snel te bereiken.

Waar?

Bovenstraat 83
Hoeven
Nederland

Bed and Kitchen Fluitekruid Bovenstraat 83
Hoeven
Nederland

OVER VISIT HALDERBERGE

Visit Halderberge is de website voor uw verblijf, weekendje weg én vakantie in Halderberge. Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit, een bijzondere overnachting zoekt of komt fietsen of wandelen, u vindt alle informatie op deze website. Kunt u niet vinden wat u zocht? Stuur ons dan gerust een mail. We helpen u graag verder!

Voor ondernemers