fbpx

B&B op De Heul

Bij ons op De Heul

B&B op De Heul is gelegen in het buitengebied van Hoeven. Er zijn drie 2-persoonskamers en één 4-persoonskamers (met tweepersoonsbed en stapelbed). Alle kamers hebben een eigen badkamer. In het midden van de B&B is een algemene ruimte waar je altijd welkom bent voor het huiskamergevoel met koffie/thee of gebruik van de volledig ingerichte keuken. Een uitgebreid ontbijt staat voor je klaar! B&B op de Heul heeft een eigen fietsenstalling, terras en parkeerplaats.

Fietsplezier

Het fietsroutenetwerk loopt door de straat en staat garant voor uren fietsplezier. In de omgeving liggen dorpen als Oudenbosch en Etten-Leur, maar ook steden als Bergen op Zoom, Roosendaal en Breda. Wij zijn gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg en daarmee ook zeer geschikt voor zakelijke klanten voor doordeweeks.

Waar?

De Heul 51
4741 RB Hoeven
Nederland

B&B op De Heul De Heul 51
4741 RB Hoeven
Nederland

OVER VISIT HALDERBERGE

Visit Halderberge is de website voor uw verblijf, weekendje weg én vakantie in Halderberge. Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit, een bijzondere overnachting zoekt of komt fietsen of wandelen, u vindt alle informatie op deze website. Kunt u niet vinden wat u zocht? Stuur ons dan gerust een mail. We helpen u graag verder!

Voor ondernemers