Hotel de Reiskoffer

Hotel – brasserie en evenementenlocatie

Het gezelligste hotel van Brabant

Hotel De Reiskoffer is gevestigd in een voormalig kloosterpand omgeven door bos en gelegen in het zuiden van Nederland. Bosschenhoofd ligt in de driehoek; Breda, Rotterdam en Antwerpen en is het ideale groene middelpunt. Het hotel is het rustpunt, waar de gasten genieten van de talloze fiets-en wandelroutes die er beschikbaar zijn. Door de jaren ervaring is het Reiskofferteam de gastvrijheidexpert in de regio en staat het daarom ook bekend als het gezelligste hotel van Brabant.

Het hotel beschikt over 56 ruime kamers, 8 inspirerende vergaderzalen en authentieke kapel als ontbijtzaal en een fitness ruimte (tegen betaling). In het hotel is Brasserie Louis (met terras) gevestigd, waar je terecht kunt voor een koffie, lunch borrel of diner.

Jouw ideale vergaderlocatie nabij Breda en Roosendaal

Ben je op zoek naar dé perfecte locatie voor jouw trainingsdag, vergadering of bedrijfsevent in de buurt van Breda en Roosendaal? Overal zijn ruimtes te huur, dus waarom kies je dan voor De Reiskoffer?

1. Zorgeloze trainingsdag

Tijdens je training of vergaderdag wil je geen omkijken hebben naar de organisatie. Is de reservering doorgekomen, is de ruimte wat je verwachtte en laat de techniek je niet in de steek? Je wilt het beste uit je programma halen, zodat je dag soepel verloopt en je deelnemers geïnspireerd naar huis gaan.

2. Verrassende vergaderlocatie

Bij Hotel De Reiskoffer vind je de verrassend ingerichte zalen, voorzien van wifi, beamer of scherm, flip-over en koffiebuffet. Even buiten de zaal individueel of in groepjes werken? Neem dan plaats in de Gelagkamer, één van de gezellige zitjes of de voortuin.

3. Lekker eten

Maar bij Hotel De Reiskoffer beleef je meer dan alleen een fijne ruimte. De hele dag door pak je een verse cappuccino en in de pauze word je verwend met een lekkernij. Voor het lunchbuffet strijk je neer in de authentieke kapel, sfeervolle brasserie of op het gemoedelijke terras. Onze chef houdt rekening met iedere dieetwens.

 

4. Take a break

Om je trainings- of vergaderdag te onderbreken, hebben wij leuke ideeën voor een teamactiviteit. Onze vergaderlocatie nabij Breda en Roosendaal is een mooie uitvalsbasis voor een teamuitje. Of haal een frisse neus in de bosrijke omgeving. Ontdek Halderberge.

5. Flexibel

Kunnen we je nog ergens anders bij helpen? Kabeltje vergeten, extra laptop nodig of schuiven er last-minute nog deelnemers aan? Wij regelen het meteen.

Aan het eind van de dag kijk je terug op een geslaagde training en gaat iedereen enthousiast en bevlogen huiswaarts. Of blijf je liever slapen?

 

Andere locaties in de buurt
Vorige
Volgende