Groepsarrangementen

Bezoekt u de gemeente Halderberge met een groep? Of brengt u een bezoek aan de basiliek van Oudenbosch tijdens een familie- of bedrijfsuitje?

Jaarlijks verwelkomen de monumenten en attracties in Halderberge ruim 100.000 bezoekers, van families en vriendenclubs tot heemkundekringen en KBO-afdelingen.
Voor gezelschappen hebben we speciale groepsarrangementen voor jong èn oud. Combineer een bezoek aan de basiliek bijvoorbeeld met een wandeling over het parelpad en een diner op een historische locatie. Voor de daredevils is het mogelijk een parachutesprong te maken vanaf Breda Airport  of van de supersonische glijbanen te glijden bij Waterspeelpark Splesj. Zo is er voor ieder wat wils tijdens een bezoek aan Halderberge.

Om uw verblijf in Halderberge samen met u tot een succes te maken komen we graag met u in contact. Dan maken we een arrangement op maat dat past bij uw ideeën en wensen.
Ook voor vragen en inspiratie kunt u altijd mailen.

OVER VISIT HALDERBERGE

Visit Halderberge is de website voor uw verblijf, weekendje weg én vakantie in Halderberge. Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit, een bijzondere overnachting zoekt of komt fietsen of wandelen, u vindt alle informatie op deze website. Kunt u niet vinden wat u zocht? Stuur ons dan gerust een mail. We helpen u graag verder!