Route des petites gens Oudenbosch

Je ziet ze bijna niet, maar ze zijn er toch echt. Ruim 50 kubusjes van 2,3 bij 2,3 centimeter. Vind ze en ze vertellen je een verhaal over de plek waar je staat, het gebouw voor je neus of de straat achter je.

L'itinéraire en bref

Op zoek naar de verhalen in Oudenbosch

Als je echt goed zoekt, vind je ze! Ook een aantal kleintjes zonder kubusje, zo in de gevel, aan een boom of tussen de voegen van een van de oude gebouwen van Oudenbosch.

Vind ze en ze vertellen je een verhaal over de plek waar je staat, de mensen die er gewoond hebben of over een van de gebouwen voor -of achter je.

De kleine mensjesroute is een initiatief van Kunsthal Oudenbosch, Monique Jasperse.

Kleine klimaatmensjes in het Arboretum

La Route du Climat des Petits Gens de l'Arboretum est une chasse au trésor passionnante, éducative et amusante dans l'Arboretum. Vous y trouverez des petits hommes du climat qui racontent des histoires et des faits intéressants sur notre environnement immédiat dans différentes scènes. Par exemple, l'homme-souvenir du plastique aide à nettoyer les plastiques errants. Il y aura également un lien vers le maire climatique Eric Bakker, qui s'est engagé à créer une forêt alimentaire dans la commune de Halderberge.

Kleine Mensjes Havenroute

Duik in de historie van de Haven door de Kleine Mensjes Havenroute! Vanaf half april nemen we je mee op een verrassende reis door de geschiedenis van de haven van Oudenbosch. Laat je verwonderen door 14 levendige tafereeltjes die op een speelse en luchtige wijze het verhaal van deze bijzondere plek vertellen. Leer meer over de turfstekers, haringeter, de touwtrekkers en nog veel meer!

Stap in de schoenen van de kleine mensjes en ontdek de geheimen achter de haven en de fascinerende geschiedenis van Oudenbosch. 

Vous aimerez peut-être aussi ces itinéraires

Dorp hoppen Oud Gastel – Oudenbosch – Oud Gastel

Dorp hoppen Hoeven – Bosschenhoofd – Hoeven

Dorp hoppen Oudenbosch -Bosschenhoofd – Oudenbosch

Dorp hoppen Oudenbosch – Hoeven – Oudenbosch

Dorp hoppen Oud Gastel – Stampersgat – Oud Gastel

Promenade à la campagne : près de Oudenbosch

Marche NS Zevenbergen - Oudenbosch

Le sentier de randonnée 1,2 KM

Précédent
Suivant