NEOS Ledenactie

Stadswandeling met koffie/thee en appeltaart

Als lid van NEOS kunt u nu Oudenbosch voordelig ontdekken. Dit plaatsje in Noord-Brabant, in de buurt van Breda, kent een bijzondere geschiedenis. Met bijzondere bouwwerken zoals de Basiliek van Oudenbosch en Jongensinternaat St. Louis is Oudenbosch een leuk uitje.

Met deze speciale ledenactie gaat u met een gids op pad in Oudenbosch. In een uur loopt u door deze bijzondere plaats. Nadien geniet u op een historische plek van koffie of thee en appeltaart.

 

Reserveren lezersactie NEOS

Om gebruik te maken van de lezersactie, volg je deze stappen:

  1. Reserveer de stadswandeling op de gewenste datum en het gewenst tijdstip via de billetterie.
  2. Stuur een e-mail met je naam, datum, tijdstip aantal personen.
  3. Bij aanvang van de stadswandeling op het toeristisch informatiepunt ontvang je  de kortingsvoucher voor koffie/thee en taart die je kunt inleveren bij de aangesloten horecapunten.

Standaard kan je deelnemen aan de stadswandeling om 11:00 van dinsdag t/m zondag. Liever een ander tijdstip? Dat kan vanaf 8 personen.

Na reservering ontvang je de tickets en bevestiging in je mailbox. 

Een compleet dagje weg of zelfs een korte vakantie?

Er is genoeg te beleven als u naar Oudenbosch gaat. Bezoek de imposante Basilique d'Oudenbosch, de Botanische Tuin Arboretum of de musea: Het Zouavenmuseum of het Natuurhistorisch- en Volkenkundig Museum.

Voor fietsliefhebbers zijn er tevens verschillende fietsroutes die u het mooie en afwisselende landschap van West-Brabant laten ontdekken. Overweegt u een korte vakantie? De diverse hotels en campings bieden u de mogelijkheid tot overnachten.

Ook buiten Halderberge is meer dan genoeg te doen. Steden en toeristische plaatsen zoals Breda, Willemstad en Bergen op Zoom zijn allen binnen een half uur bereikbaar.