Old Forest Jazz Concert

Tijd voor jazz in de Witte Villa in Oudenbosch! Een heerlijk swingend jazzconcert met een drankje na afloop om meteen gezellig bij te praten. De jazzconcerten worden verzorgd door Gé Bijvoet & Friends. Op vrijdag 30 juni wordt het concertseizoen afgesloten met Gé Bijvoet & Friends. Jazzpianist Gé Bijvoet winnaar van o.a. de Solistenprijs van het NOS Meervaart jazz Festival en Jazz du Sorgues speelde met diverse artiesten als Bob Malach en Gary Thomas maar ook met Joke Bruijs, Mathilde Santing en Simone Kleinsma en Louis van Dijk.

Het concert vindt plaats in de Witte Villa aan de Rivièrelaan 3, 4731 CS Oudenbosch. De tuinkamer gaat een half uur voor aanvang open. Het concert is zonder pauze en na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een drankje samen na te praten. NB. Deze locatie is niet rolstoeltoegankelijk.

Gratis parkeren kan op de parkeerplaats aan de Noviciaatlaan (tegenover nummer 10). Je loopt dan door het parkje in 1 minuut zo naar de Witte Villa.

Wil je er een compleet uitstapje van maken dan kun je genieten van een diner bij Villa D’este. Reserveren? mail of bel naar +31 (0)165 726 996. Voor een compleet weekend weg kun je een overnachting boeken bij een Bed&Breakfast in Halderberge. Bekijk de hébergement.

Lire la suite

Prijs: €€25,00

juin 30, 2023

Tijd: 20:00 uur

- 22:00 uur

REGARDEZ BIEN