’t Veerhuis

Leisure & Business Centre

In Oud Gastel, ingeklemd tussen het Hollands Diep en het Vlaamse België waar het Brabantse leven goed is, vindt u ‘t Veerhuis Leisure & Business Centre. Een multifunctionele accommodatie voor uiteenlopende evenementen, zoals bedrijfsfeesten, partijen, recepties, bruiloften, seminars en vergaderingen. In ‘t Veerhuis vindt u alles onder één dak waar wij u op een van oudsher gastvrije manier willen begroeten.

‘t Veerhuis Leisure & Business Centre heeft met de Veerhuis Lounge, de Teerkamer en de Glaskamer drie zalen in huis. Iedere ruimte heeft een eigen warme uitstraling en een gedistingeerde complete barinrichting. Uitermate geschikt voor doeleinden van diverse aard met een capaciteit van 30 tot 2000 personen.

Uw doelstelling creatief omzetten in een uniek concept

Wilt u binnenkort een bedrijfsfeest met het personeel en/of zakenrelaties organiseren? Dan komt er een hoop werk op u af. Met ons Veerhuis team denken wij enthousiast en creatief met u mee om een bijzonder geslaagd feest voor u en uw gasten te regelen. Er zijn zoveel concepten denkbaar. Te beginnen met een aangeklede borrel om gezellig bij elkaar te komen en lekker een vorkje te prikken. Maar u kunt het nog joyeuzer maken door bijvoorbeeld een ludiek themafeest neer te zetten dat iedereen zal waarderen. Of in de atmosfeer van een wervelend showprogramma een compleet, smaakvol en trendy walking dinner te beleven. Een uniek en uitnodigend bedrijfsfeest om medewerkers, klanten en relaties te binden vraagt altijd om maatwerk. Binnen ‘t Veerhuis arrangeren wij uitnodigende bedrijfsfeesten voor elke groepsgrootte en elk budget. Samen inspireren wij
elkaar. Steeds zullen wij ervoor zorgen dat het met een drankje in de hand weldadig proeven, smullen en genieten wordt in een Bourgondische Gastelse sfeer.

Een plek die bekoort

Het kiezen van de juiste locatie is een belangrijke factor voor een succesvol evenement of feest. Hier komen tenslotte uw bedrijf, uw familie en uw gasten samen. Uw ideeën in combinatie met de ervaring en kwaliteit van ‘t Veerhuis zorgen er voor dat uw bedrijfsuitje, feestavond, familiedag ou bruiloft er één zal worden om nooit meer te vergeten. ‘t Veerhuis weet als geen ander wat er voor nodig is om dat voor elkaar te krijgen. Wij staan garant voor een gezellige ambiance en een heerlijk feest met een bijpassende culinaire invulling. Of het nu gaat om een bittergarnituur, een buffet of een diner, wij gaan uw wensen omzetten in werkelijkheid. Zodat uw collega’s, relaties, vrienden nog jaren herinneringen ophalen aan een geweldige dag of avond. Dat is waar ‘t Veerhuis in samenwerking met u naar streeft.
Samen staan we sterk…

Entertainment

Muziek is veelal een invloedrijk onderdeel van een feest. Het inhuren van een geluidsinstallatie tot een complete band, dynamische sfeerbepalende dj’s of zoveel meer vormen van grandioos ‘world class’ entertainment welke garant staan voor denderende shows, is voor ‘t Veerhuis geen probleem. Wij hebben de contacten en delen deze graag met u. Want dit moet úw feest worden om nooit meer te vergeten! Altijd leven wij ons creatief in in de wensen die u heeft. Wij informeren u graag over de talloze mogelijkheden en de tarieven.

Andere locaties in de buurt
Précédent
Suivant