Restaurant en meetings

Bij restaurant de Haard, gelegen in de bossen, kan je lekker lunchen, brunchen of dineren in een ongedwongen sfeer. Restaurant de Haard beschikt over een aparte zaal waar besloten feesten, bruiloften, recepties, vergaderingen en bedrijfslunches georganiseerd kunnen worden. Met een eigen besloten terras midden in het bos, audiovisuele ondersteuning en eigen toiletten zijn alle voorzieningen aanwezig voor een geslaagde stijlvolle dag.

De Haard ligt midden in natuurgebied Pagnevaart, waardoor het de ideale start-, pauze-, of eindbestemming is voor fiets- en wandeltochten door de omgeving.

Vergaderen

Wat is er nu mooier dan vergaderen tussen de bossen in een geheel informele sfeer.  De vergaderarrangementen zijn voorzien van alle mogelijke faciliteiten voor een succesvolle meeting. Restaurant de Haard beschikt over een aparte vergaderruimte. De zaal is flexibel en naar eigen keuze in te richten voor vergaderingen, workshops, (product)presentaties, personeelsfeest, dineren of met je gezelschap gezellig borrelen.

Andere locaties in de buurt
Précédent
Suivant