Evenementen in Tivoli Oudenbosch

Vergadering, netwerkborrel, workshop, presentatie of seminar op een unieke locatie?

Bij Brasserie Tivoli Oudenbosch ben je hiervoor aan het juiste adres. Het restaurant, de schitterende Bruno Ernst Bibiliotheek en de kapel zijn uitermate geschikt voor zakelijke evenementen. Ze bieden ruimte tot een capaciteit van 500 personen.

Tijdens de bijeenkomst

Zorgen wij ervoor dat je gezelschap  in alle gemakken worden voorzien. De ruimtes zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten. Zo kan je je in uiterste concentratie richten op de aard van de bijeenkomst.

Snelle (zakelijke) lunch?

Bel vooraf de keuze door en ze zorgen dat dit vlak na de aankomst op tafel staat. Zodat je snel en ongestoord verder kunt gaan met je werk. Wil je graag in de prachtige tuin lunchen? Geen probleem, zelfs het wifi-netwerk ligt binnen bereik.

Historie

Erg lang geleden..

Vestigden de Jezuïten zich in 1835 op deze prachtige locatie in Oudenbosch met hun philosophicum (Filosofische opleiding). In 1877 werd het huidige kloostercomplex gebouwd. Een prachtig gebouw met Neogotische en Neorenaissance kenmerken. Dit gebouw was een ontwerp van Nicolaas Molenaar sr., een leerling van de zeer bekende architect Pierre Cuijpers.

Iets minder lang geleden..

Verlieten de Jezuïten in 1929 Oudenbosch. De opleiding verplaatste naar Nijmegen. Vanaf dat moment heeft het unieke gebouw als woonhuis gediend voor de Missionarissen van de heilige familie en ook van de broeders van Saint Louis.

Een tijdje geleden..

Was Tivoli al een erg bekende naam in Oudenbosch. Na de opkomst van de spoorwegen zat Tivoli eerst gevestigd naast het Station in Oudenbosch. Later, vanaf 1994, op de huidige locatie tegenover de schitterende basiliek.

Zoals het nu is..

Brasserie Tivoli Oudenbosch in de huidige vorm is geopend in april 2013. Hier is iedereen welkom voor lunch, diner maar ook evenementen en is het gebouw een unieke locatie waar zelfs getrouwd mag worden. In het pand zit ook restaurant ’t Zusje. En is bovendien na 44 jaar de volkssterrenwacht terug in Oudenbosch. Hier kan jong en oud kennis maken met de wondere wereld van de sterrenkunde.

De toekomst..

Wie zal zeggen wat de toekomst deze prachtige locatie zal brengen. Kom langs en maak deel uit van de geschiedenis die Oudenbosch rijk is. Geniet van een hapje en een drankje en ga 100 jaar terug in het verleden, bezoek de sterrenwacht of organiseer een evenement. We zien je graag bij Brasserie Tivoli!

Andere locaties in de buurt
Précédent
Suivant