’t Zusje Oudenbosch

Een avond bourgondisch genieten gegarandeerd wanneer je reserveert voor een avond in ’t Zusje van Oudenbosch. Op een bijzondere locatie geniet je van de lekkerste tapas.
  • maandag : 16:00 - 23:00 | dinsdag: 16:00 - 23:00 | woensdag: 16:00 - 23:00 | donderdag: 16:00 - 23:00 | vrijdag: 16:00 - 23:00 | zaterdag: 12:00 - 23:00 | zondag: 12:00 - 23:00

Bijzondere locatie, lekker eten

Tegenover de basiliek in Oudenbosch zit het prachtige voormalige Jezuïetenklooster. Wist je dat je daar heerlijk kunt dineren? Wie even snel een hapje wil doen, is bij ’t Zusje Oudenbosch niet aan het juiste adres. Heerlijk ongedwongen en avondvullend bourgondisch genieten. Dát is een avond bij ’t Zusje. Gezellig samenzijn in een huiselijke, knusse sfeer en genieten van de kleine gerechtjes die je de hele avond kunt bestellen voor een vaste prijs. Bij ’t Zusje ben je thuis.

Een persoonlijke totaalbeleving

Bij ’t Zusje draait alles om de totaalbeleving. “Mensen verrassen en verwennen, dat is wat we het liefste doen. Daarbij vinden we het belangrijk om in te spelen op persoonlijke wensen. Onze gasten komen voor een gezellige, ongedwongen avond. En die is voor iedereen anders. We proberen daarom altijd goed aan te voelen wat een gezelschap nodig heeft en spelen hier actief op in. Als mensen ontspannen en met een lach weer naar buiten stappen, dan is onze avond geslaagd.”

Maar die totaalbeleving, die zit ‘m niet in die gastvrijheid alleen. Maar bovenal ook in de smaakvolle gerechtjes. “We wisselen vier keer per jaar van kaart, zodat we met de seizoenen mee kunnen bewegen. We hebben een klassieke kaart, maar wél met een moderne twist. Denk bijvoorbeeld aan het ‘Rondje Groen’, onze vegetarische kaart. We zijn creatief, bedenken leuke en verrassende smaakcombinaties, maar gaan ook voor de herkenbaarheid waar onze gasten van houden. Onze tapas zijn echt kleine, complete gerechtjes. Daarmee onderscheiden we ons van anderen.”

Andere locaties in de buurt