Ontdek de mooiste fietsroutes in Brabant samen met Visit Halderberge! Ben je op zoek naar een prachtige omgeving om op de fiets te verkennen? Wanneer je gaat fietsen in Brabant vind je de leukste hotspots, charmante dorpjes en bijzondere bezienswaardigheden. En laten juist dié fietsroutes beginnen in het mooie Halderberge. Hier vind je namelijk een uitgebreide selectie aan routes die geschikt zijn voor alle fietsers: jong, oud, fanatiek of gewoon voor de gezelligheid. Benieuwd? Lees dan gauw verder!

Fietsroutes in Halderberge

Wanneer we het over de mooiste fietsroutes in Brabant hebben kunnen we je eindeloos vertellen over alles wat er te ontdekken is wanneer je op de fiets springt in Halderberge. In heel Brabant bevindt zich namelijk een uitgebreid knooppuntennetwerk om de mooist mogelijke fietstochten te maken. In combinatie met al het erfgoed in Oudenbosch en de prachtige natuurgebieden in Bosschenhoofd, Hoeven en Oud-gastel maakt dit Halderberge de ideale uitvalsbasis voor jouw fietstocht in Brabant

Een rondje Halderberge
Ontdek de mooiste plekjes in Halderberge op de fiets!

Een rondje Halderberge

Wil jij alle mooie plekjes in Halderberge ontdekken? Dat kan met het Rondje Halderberge! Deze fietsroute laat je alle mooie plekjes in Halderberge zien zonder eindeloos lang onderweg te zijn. Zo houd je ook nog tijd over om écht te genieten van alles wat je bezoekt of kun je een stop maken bij een van de horecalocaties

Wil jij langer genieten van de mooiste fietsroutes in Brabant? Dan kun je ook gaan voor een grote ronde Halderberge van maar liefst 70 km! Deze route leidt je langs de Mark en Roosendaalse Vliet, door de polders en over de Rucphense Heide met mooie stops zodat je ook nog even tot rust kunt komen. 

Rondje Halderberge

Ontdek de 5 dorpen van Halderberge in 32 km

Grote ronde Halderberge

Een prachtige en sportieve route van bijna 70 kilometer

Heerlijk fietsen

Bekijk hier al onze fietsroutes in West-Brabant

Agrarische fietsroute 

Les Agrarische fietsroute (ook wel ZLTO fietsroute) mag niet ontbreken tussen de mooiste fietsroutes in Brabant.. Wist je dat je met de agrarische fietsroute zelf je maaltijd bij elkaar trapt? In Halderberge, maar ook in de omringende gemeenten worden de lekkerste streekproducten verbouwd en dieren gehouden op een verantwoorde en duurzame manier. De ZLTO fietsroute leidt je langs maar liefst 16 agrarische bedrijven en brengt je van alles bij over het agrarische leven in Halderberge. En niet onbelangrijk: je komt niet alleen meer te weten over de verschillende agrarische bedrijven. Smaakt dit naar meer? Doe dan mee met de fietstocht Smakelijk bij de boer op 18 juni 2023.  Laat je tijdens deze georganiseerde fietstocht verrassen door de lekkerste producten van Brabant. 

Événement cycliste de quatre jours à Hoeven

Kun jij geen genoeg krijgen van het fietsen in Brabant? Dan hebben we goed nieuws! Van 18 t/m 21 mei 2023 (Hemelvaartsweekend) kun je maar liefst 4 dagen lang rondtrappen langs de leukste bezienswaardigheden in de omgeving van Halderberge tijdens de fietsvierdaagse in Hoeven. Iedere dag tussen 8.00 uur en 13.00 uur starten de leukste routes vanaf het Seminarie in Bovendonk. In de middag vind je gezellige Brabantse gezelligheid in de binnentuin. 

Even wat anders dan fietsen..

Bezoek je Halderberge op de fiets? Super leuk! We kunnen ons voorstellen dat het soms heerlijk is om éven van je fiets af te stappen en de benen te strekken. Daarom hebben we diverse evenementen die zorgen voor de perfecte afwisseling tussen genieten op de fiets en even wat anders. Je ontdekt alle evenementen in onze agenda. Wil je graag evenementen en routes combineren op meerdere dagen? Dan kun je in Halderberge ook heerlijk pendant la nuit.

Spring op de fiets!

Ben jij na het lezen van alle informatie klaar om de mooiste fietsroutes in Brabant te ontdekken? Wacht dan niet langer en spring op de fiets! Wij ontvangen je graag in Halderberge en onze vrijwilligers bij het toeristisch informatiepunt staat klaar om extra tips over het fietsen in Halderberge met je te delen. Benieuwd naar meer informatie of activiteiten boeken? Neem dan contact met ons op of ga meteen naar de billetterie.