De 5 mooiste motorroutes door West Brabant!

Als motorrijder is er niets zo fijn als het ontdekken van nieuwe routes en het verkennen van onbekende gebieden. Halderberge, gelegen in West-Brabant, biedt vele prachtige wegen en landschappen die zich uitstekend lenen voor een mooie motorrit. Motorroutes.nl heeft een aantal van de mooiste routes door Halderberge voor ons op een rijtje gezet.

1.Roosendaalse avondrit (61 km)

Deze route begint en eindigt in Roosendaal en voert je langs mooie wegen door het West-Brabantse landschap. Onderweg kom je langs verschillende historische dorpen, zoals Wouw en Oud Gastel. De route is grotendeels verhard, maar er zijn ook enkele onverharde stukken die je door mooie bossen en velden leiden. Bekijk de route!

2. Alternatieve 7 heerlijkheden route (63 km)

Deze keer start de route in Oudenbosch ( je bent natuurlijk vrij om hem overal te starten). Om vervolgens naar Oud Gastel te vertrekken en daarna een paar leuke dijkwegen over te rijden. Het is een geweldige manier om van het landschap te genieten en lokale specialiteiten te proeven terwijl je op de motor zit. Download de route.

3. Smalle wegen en kleine dorpen in Brabant (83 km)

Laat je verrassen door de kronkelende wegen en charmante dorpen van deze route. Deze tocht zal je door het hart van de prachtige West Brabantse natuur leiden. Een leuke plek om even te stoppen is Salle de séjour à den Bocht in Hoeven je kunt hier terecht voor een heerlijke lunch of diner en je kunt je motor makkelijk kwijt. Natuurlijk zijn er genoeg andere plekken om te stoppen onder weg Bekijk de route! 

4. Dinsdag avond rit (71 km)

De dinsdag avond route is een uitdagende route die je langs de mooiste plekjes van Halderberge en Etten-Leur brengt.  Zoals de naam al doet vermoeden is deze rit op dinsdag avond gereden. Hij kan natuurlijk ook op andere avonden worden gereden dat is geen probleem. Het is een korte route over kleine achter af wegen. De start en eindplaats zijn bij het van bergenplein in Etten-Leur. Download de route!

5. Twee dagen rit brabant – Arum (Friesland) (611 km)

Deze route brengt je van Brabant naar Friesland in twee dagen tijd. Hoewel het mogelijk is om deze route in een dag te doen, is het juist fijn om er twee dagen over te doen. Zo heb je alle tijd om te genieten van het landschap, de gezelligheid en de vrijheid van de reis. De omgeving is rijk aan historie en cultuur, en er zijn vele mooie plekjes om te bezoeken. Bekijk de route!

Al deze routes zijn te vinden op Motorroutes.nl en bieden motorrijders de mogelijkheid om Halderberge en omgeving op een unieke manier te ontdekken. De routes variëren in lengte en moeilijkheidsgraad, dus er is voor ieder wat wils. Of je nu een beginner bent of een ervaren rijder, er is altijd wel een mooie route die bij jou past. Dus zet je helm op, start je motor en ga op ontdekkingstocht door Halderberge!