Groeiend toeristisch Halderberge

Onder de titel “Groeiend toeristisch Halderberge” organiseert Visit Halderberge in
samenwerking met gemeente Halderberge op 22 januari 2024 à Tivoli in Oudenbosch een bijeenkomst waarbij iedereen welkom is die betrokken is bij het toerisme in Halderberge.

Na de succesvolle bijeenkomsten in 2021 en 2022 bieden we een volgende gelegenheid aan om van gedachten te wisselen en inspiratie op te doen.

Dit keer in het thema “Groeiend toerisme in Halderberge”. Hoe houden we de groei vast en hoe kunnen we het toerisme een nog grotere boost geven? 

Bekendmaking ambassadeur van het jaar 
Tijdens de laatste bijeenkomst in 2022 hebben we een speciale onderscheiding in het leven geroepen, namelijk de felbegeerde titel van “ambassadeur van het jaar”. Deze onderscheiding wordt toegekend aan de ondernemer of organisatie die in het afgelopen jaar een enorme bijdrage heeft geleverd aan het vergroten van de bekendheid van Visit Halderberge. Tijdens deze bijeenkomst zullen we de “ambassadeur van het jaar 2023” feestelijk bekendmaken.

Nieuw toeristisch concept | 9 wonderen van Oudenbosch 

In deze bijeenkomst nemen we je graag mee in het betoverende nieuwe toeristische concept  “de 9 wonderen van Oudenbosch”. Vervolgens gaan we samen met Visiter le Brabant kijken welke kansen er liggen om Halderberge met dit concept toeristisch te laten groeien. Hoe kan jij als organisatie of toeristische ondernemer hierop aanhaken om met dit concept nog meer bezoekers te trekken? Denk en doe mee! 

Borrel 
Na afloop nodigen wij je graag uit voor een gezellige borrel. Tijdens deze borrel kunnen tips en ideeën uitgewisseld worden met collega-ondernemers en organisaties. Bovendien krijg je de kans om jouw eigen folders en kaarten te delen.

S'inscrire
Het is van belang om te weten op hoeveel bezoekers we kunnen rekenen. Meld je uiterlijk vrijdag 12 januari 2024 aan via onderstaand aanmeldformulier. Je mag één introducé meenemen. Deelname is gratis. 

Programme

Locatie: Tivoli Oudenbosch
Datum: maandag 22 januari 2024
Voor wie: alle ondernemers, organisaties, medewerkers en vrijwilligers die betrokken zijn bij het bruisende toerisme in Halderberge 

16:00 – 16:15     Inloop & ontvangst 

16:15 – 16:30     Opening door wethouder Thomas Melisse en Visit Halderberge  

16:30 – 16:45     Bekendmaking ambassadeur van het jaar 

16:45 – 17:00     Introductie toeristisch concept | 9 wonderen van Oudenbosch

17:00 – 18:00     Inspiratiesessie door Visit Brabant 

18:00 – 18:30     Afsluiting met borrel