Laden Evenementen

Evenementen

De beste verzameling concerten, evenementen en festivals die binnen Halderberge worden georganiseerd. In de december periode staan de kerstconcerten centraal. Een aantal bijzondere artiesten weten de mooiste locaties binnen Halderberge te vinden. Met onder andere Dana Winner en Trijntje Oosterhuis in de replica van de Sint Pieter! De Basiliek van Oudenbosch creëert een prachtige sfeer die je zeker een keer moet ervaren.

« Alle Evenementen

Winterconcert Flutopia Fluitorkest

29 december-15:00 - 17:00

Op 29 december vind er in de kapel van Bovendonk in Hoeven een bijzonder concert plaats. Meer dan 30 dwarsfluitisten uit heel Nederland en België presenteren schitterende winterse muziek zoals je het zelden gehoord hebt. Van piccolo tot basfluit. Het orkest staat onder leiding van de Hoevense fluitist Rogier de Pijper.

Rogier zal ook als solist te horen zijn samen met fluitiste en piccoloïste Ilonka Kolthof. Het koor Mixed Voices uit Hoeven zingt samen met het orkest o.a. het prachtige stuk 'Christmas Greeting' van Elgar.

Een aanrader voor wie er na de kerstdagen even tussenuit wil.

Kaarten zijn te bestellen via: https://tinyurl.com/rx9lgzr

Gegevens

Datum:
29 december
Tijd:
15:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Website:
http://www.flutopia.nl

Prijzen

€ 10,00

Locatie

Klooster Bovendonk
Hofstraat 8
Hoeven, NL
+ Google Maps
Website:
http://www.flutopia.nl

OVER VISIT HALDERBERGE

Visit Halderberge is de website voor uw verblijf, weekendje weg én vakantie in Halderberge. Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit, een bijzondere overnachting zoekt of komt fietsen of wandelen, u vindt alle informatie op deze website. Kunt u niet vinden wat u zocht? Stuur ons dan gerust een mail. We helpen u graag verder!