Laden Evenementen

Evenementen

De beste verzameling concerten, evenementen en festivals die binnen Halderberge worden georganiseerd. In de december periode staan de kerstconcerten centraal. Een aantal bijzondere artiesten weten de mooiste locaties binnen Halderberge te vinden. Met onder andere Dana Winner en Trijntje Oosterhuis in de replica van de Sint Pieter! De Basiliek van Oudenbosch creëert een prachtige sfeer die je zeker een keer moet ervaren.

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Waterpoortweekend

14 juni-08:00 - 16 juni-17:00

Gratis

Het waterpoortweekend is een weekend met tal van activiteiten door heel West-Brabant, op Tholen en op Goerree-Overflakkee. Ook in Halderberge is er weer veel te beleven! Alle informatie en activiteiten in Halderberge worden hier geplaatst zodra er meer bekend is. Kijk voor een volledig overzicht op de website van het Waterpoort Weekend.

Gegevens

Begin:
14 juni-08:00
Einde:
16 juni-17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, , ,
Website:
www.waterpoortweekend.nl

OVER VISIT HALDERBERGE

Visit Halderberge is de website voor uw verblijf, weekendje weg én vakantie in Halderberge. Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit, een bijzondere overnachting zoekt of komt fietsen of wandelen, u vindt alle informatie op deze website. Kunt u niet vinden wat u zocht? Stuur ons dan gerust een mail. We helpen u graag verder!