Laden Evenementen

Evenementen

De beste verzameling concerten, evenementen en festivals die binnen Halderberge worden georganiseerd. In de december periode staan de kerstconcerten centraal. Een aantal bijzondere artiesten weten de mooiste locaties binnen Halderberge te vinden. Met onder andere Dana Winner en Trijntje Oosterhuis in de replica van de Sint Pieter! De Basiliek van Oudenbosch creëert een prachtige sfeer die je zeker een keer moet ervaren.

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Verwer & Janssen West-Brabant Triathlon

22 juni-09:00 - 20:00

€18 – €55

De Verwer & Janssen Triathlon is een landelijk bekende triathlon die al 34 jaar georganiseerd wordt in Oud Gastel. Dit jaar maakt de triathlon deel uit van de Triathlon Nations Cup, waar ook de triathlons in Aarschot (B) en Bonn (D) deel van uitmaken. De organisatie verwacht ook dit jaar weer een (inter)nationaal deelnemersveld die op de 1/3e, 1/4e en 1/8e triathlon jacht maken op het podium. Voor de 1/3e triathlon is dit jaar de mogelijkheid als recreant deel te nemen in een 2e serie. Daarnaast is het mogelijk om met trio-teams deel te nemen op verschillende afstanden.

 

 

Gegevens

Datum:
22 juni
Tijd:
09:00 - 20:00
Kosten:
€18 – €55
Evenement Categorie:
Website:
https://www.tveerke.nl/evenementen/triathlon/

Organisator

’t Veerke
Website:
www.tveerke.nl

OVER VISIT HALDERBERGE

Visit Halderberge is de website voor uw verblijf, weekendje weg én vakantie in Halderberge. Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit, een bijzondere overnachting zoekt of komt fietsen of wandelen, u vindt alle informatie op deze website. Kunt u niet vinden wat u zocht? Stuur ons dan gerust een mail. We helpen u graag verder!