Laden Evenementen

Evenementen

De beste verzameling concerten, evenementen en festivals die binnen Halderberge worden georganiseerd. In de december periode staan de kerstconcerten centraal. Een aantal bijzondere artiesten weten de mooiste locaties binnen Halderberge te vinden. Met onder andere Dana Winner en Trijntje Oosterhuis in de replica van de Sint Pieter! De Basiliek van Oudenbosch creëert een prachtige sfeer die je zeker een keer moet ervaren.

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Tridaagse

17 juni-18:00 - 19 juni-20:00

€5

Altijd al een Triathlon willen volbrengen? Maar geen tijd om te trainen? Dan is de Tridaagse een mooi alternatief! “t Veerke organiseert van 17 tot en met 19 juni een Tridaagse met iedere dag één onderdeel: Maandag zwemmen, dinsdag fietsen en woensdag hardlopen of wandelen. Ideaal voor sportievelingen die niet heel fanatiek willen of kunnen trainen.

Maandag: 500 meter zwemmen
Dinsdag: 20 kilometer fietsen
Woensdag: 5 kilometer wandelen/hardlopen

Aanmelden kan op maandag bij Zwembad Blankershove

De Tridaagse is een onderdeel van de Triathlonweek in Oud Gastel.

Gegevens

Begin:
17 juni-18:00
Einde:
19 juni-20:00
Kosten:
€5
Evenement Categorie:
Website:
https://www.tveerke.nl/evenementen/tridaagse/

Organisator

’t Veerke
Website:
www.tveerke.nl

OVER VISIT HALDERBERGE

Visit Halderberge is de website voor uw verblijf, weekendje weg én vakantie in Halderberge. Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit, een bijzondere overnachting zoekt of komt fietsen of wandelen, u vindt alle informatie op deze website. Kunt u niet vinden wat u zocht? Stuur ons dan gerust een mail. We helpen u graag verder!