fbpx
Laden Evenementen

Evenementen

De beste verzameling concerten, evenementen en festivals die binnen Halderberge worden georganiseerd. In de december periode staan de kerstconcerten centraal. Een aantal bijzondere artiesten weten de mooiste locaties binnen Halderberge te vinden. Met onder andere Dana Winner en Trijntje Oosterhuis in de replica van de Sint Pieter! De Basiliek van Oudenbosch creëert een prachtige sfeer die je zeker een keer moet ervaren.

« Alle Evenementen

Tivoli Tuin Concerten: Gé Bijvoet and Friends Jazz

7 augustus-13:30 - 15:30

Brasserie Tivoli, Cultuur Oudenbosch en Visit Halderberge organiseren deze zomer de Tivoli Tuin Concerten. De corona-maatregelen maakten het voor zowel horeca als musici niet makkelijk. Nu de maatregelen worden verruimd zien we onze kans schoon! Laat u verrassen en geniet corona-proof van de heerlijke muziek!

Een kwartet met louter conservatorium docenten, Brussel, Den Haag, Utrecht en Tilburg dat komt ook niet iedere dag voor. Een team spelers dat samen al veel kilometers heeft doorgebracht als was het met een tour dwars door Canada voor de grootste Jazz festivals: Montreal, Victoria, Vancouver, Quebec, Saskatoon, Toronto.

Een bezetting met gitaar en piano is niet zo gebruikelijk maar Wim Bronnenberg gitaar en Gé Bijvoet piano kunnen zelfs als duo lezen en schrijven met elkaar en worden in Oudenbosch deze vrijdag middag aangevuld met contrabas en drum.

Mainstream Jazz, swing, Bossa Nova. Het beloofd een heerlijk warme swingende zomerse middag te worden.

Koop je tickets

Aanvang 13:30
Pauze 30 minuten
Einde 15:30

Gé Bijvoet – piano
Wim Bronnenberg – gitaar
Marc van Rooij – bass
Pieter Bast – drums

http://www.wimbronnenberg.nl/press
http://www.pieterbast.nl/nl/
https://www.gebijvoet.com/

Entree: 10,= incl koffie/thee
Kaartverkoop: Visit Halderberge (online) en bij Brasserie Tivoli

Wilt u er een compleet uitstapje van maken, reserveer dan alvast uw diner bij Brasserie Tivoli +31 (0)165 726 996. 

Gegevens

Datum:
7 augustus
Tijd:
13:30 - 15:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://www.visithalderberge.com

Prijzen

€ 10,00

Locatie

Brasserie Tivoli
Markt 68
Oudenbosch,Brabant4731HRNederland
+ Google Maps

OVER VISIT HALDERBERGE

Visit Halderberge is de website voor uw verblijf, weekendje weg én vakantie in Halderberge. Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit, een bijzondere overnachting zoekt of komt fietsen of wandelen, u vindt alle informatie op deze website. Kunt u niet vinden wat u zocht? Stuur ons dan gerust een mail. We helpen u graag verder!

Voor ondernemers