Laden Evenementen

Evenementen

De beste verzameling concerten, evenementen en festivals die binnen Halderberge worden georganiseerd. In de december periode staan de kerstconcerten centraal. Een aantal bijzondere artiesten weten de mooiste locaties binnen Halderberge te vinden. Met onder andere Dana Winner en Trijntje Oosterhuis in de replica van de Sint Pieter! De Basiliek van Oudenbosch creëert een prachtige sfeer die je zeker een keer moet ervaren.

« Alle Evenementen

Open Monumentendag

13 september-08:00 - 15 september-17:00

Gratis

Tijdens Open Monumentendag van 13 t/m 15 september zijn er in Halderberge tal van monumenten (kosteloos) te bezoeken. Naast de Basiliek van Oudenbosch, St. Louis en Uythof Bovendonk in Hoeven zijn er verschillende monumenten die de deuren openen. Daarnaast wordt de kunstroute georganiseerd langs ateliers, exposanten en gallerijen waar u wordt verwelkomd door kunstenaars en exposanten.

Meer informatie

Gegevens

Begin:
13 september-08:00
Einde:
15 september-17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Website:
https://www.openmonumentendag.nl/gemeente/halderberge/

OVER VISIT HALDERBERGE

Visit Halderberge is de website voor uw verblijf, weekendje weg én vakantie in Halderberge. Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit, een bijzondere overnachting zoekt of komt fietsen of wandelen, u vindt alle informatie op deze website. Kunt u niet vinden wat u zocht? Stuur ons dan gerust een mail. We helpen u graag verder!