Laden Evenementen

Evenementen

De beste verzameling concerten, evenementen en festivals die binnen Halderberge worden georganiseerd. In de december periode staan de kerstconcerten centraal. Een aantal bijzondere artiesten weten de mooiste locaties binnen Halderberge te vinden. Met onder andere Dana Winner en Trijntje Oosterhuis in de replica van de Sint Pieter! De Basiliek van Oudenbosch creëert een prachtige sfeer die je zeker een keer moet ervaren.

« Alle Evenementen

Only You

24 oktober-20:15 - 00:00

Do 24 okt 2019 20:15 u  

 
Regie
 
Harry Wootliff
 
 
Land – Jaar
 
Groot-Brittannië – 2018
 
 
Duur
 
119′
 
 
Met
 
Laia Costa, Josh O'Connor, Stuart Martin e.a.
 

Soms kan een onenightstand op Oudejaarsavond, na een toevallige ontmoeting in een taxi, wel degelijk leiden tot een romance; Jake en Elena worden erg snel stapelverliefd op elkaar. Er is dan wel een stevig leeftijdsverschil van 10 jaar, maar daar merken ze niets van. Het koppel gaat al snel samenwonen. Het is misschien enigszins van deze tijd, dat we eraan gewend zijn geraakt om gemakkelijk onze zin te krijgen, maar als het koppel besluit om een kind 'te nemen' blijkt dat níet vanzelf te gaan.

Het gemis van een kind of het niet in vervulling gaan van de kinderwens wordt een steeds groter probleem en de vraag is of de relatie zo'n omissie aankan.

"…het gaat over het geloof in een onvoorwaardelijke liefde, die alles overwint en los kan staan van sociale verhoudingen, toekomstdromen en praktische tegenslagen." (de Volkskrant)

"Haar regie vloeit daar logisch uit voort, met een naturalistische stijl. De camera zit de prachtig spelende acteurs dicht op de huid, waarbij Wootliff het liefst niet monteert in hun intieme scènes maar de camera langzaam van gezicht naar gezicht laat glijden."(NRC)

Gegevens

Datum:
24 oktober
Tijd:
20:15 - 00:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.filmtheaterfanfare.nl/site/

Organisator

VisitHalderberge

Locatie

Pagnevaartweg 7
Pagnevaartweg 7
Oudenbosch, 4731 AA NL
+ Google Maps
Website:
https://www.filmtheaterfanfare.nl/site/

OVER VISIT HALDERBERGE

Visit Halderberge is de website voor uw verblijf, weekendje weg én vakantie in Halderberge. Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit, een bijzondere overnachting zoekt of komt fietsen of wandelen, u vindt alle informatie op deze website. Kunt u niet vinden wat u zocht? Stuur ons dan gerust een mail. We helpen u graag verder!