Laden Evenementen

Evenementen

De beste verzameling concerten, evenementen en festivals die binnen Halderberge worden georganiseerd. In de december periode staan de kerstconcerten centraal. Een aantal bijzondere artiesten weten de mooiste locaties binnen Halderberge te vinden. Met onder andere Dana Winner en Trijntje Oosterhuis in de replica van de Sint Pieter! De Basiliek van Oudenbosch creëert een prachtige sfeer die je zeker een keer moet ervaren.

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kapelconcerten: Zemtsov Altviool Kwartet

17 maart-15:00 - 17:30

€32,50

Op 17 maart staat de familie Zemtsov op het podium bij Uythof Bovendonk tijdens de reeks kapelconcerten. Deze familie wordt ook wel de “Altviooldynastie” genoemd. De altviool is jarenlang als een minderwaardig instrument beschouwd, maar niets is minder waar. De altviool is een prachtig instrument, dat zullen de vier muzikanten Dana, Daniil, Julia en Mikhail Zemtsov bewijzen tijdens het kapelconcert.

De naam Zemtsov is groot in de muziekwereld. Mikhail is docent aan het Koninklijk Conservatiorium in Den Haag en het Utrechts Conservatorium. Zijn dochter Julia is docente aan de conservatoria van Rotterdam, Arnhem en Maastricht. Dana Zemtsov heeft meerdere concoursen op haar naam geschreven waarmee ze een internationale carrière als soliste heeft ontwikkeld.

Het kwartet treedt sinds 2010 regelmatig samen op, waar ze meteen enthousiast ontvangen werden door het publiek. Na dit eerste concert tijdens het Grachtenfestival in Amsterdam heeft het Zemtsov kwartet nog tientallen optreden gegeven in binnen- en buitenland, waarmee ze hun naam en faam wijd verspreid hebben.

 

Gegevens

Datum:
17 maart
Tijd:
15:00 - 17:30
Kosten:
€32,50
Evenement Categorie:
Website:
https://www.cultuuroudenbosch.nl/concerten/zemtsov-altviool-kwartet-17-maart-2019/

Locatie

Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk
Hofstraat 8
Hoeven, Brabant 4741AK Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0165 507 550

OVER VISIT HALDERBERGE

Visit Halderberge is de website voor uw verblijf, weekendje weg én vakantie in Halderberge. Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit, een bijzondere overnachting zoekt of komt fietsen of wandelen, u vindt alle informatie op deze website. Kunt u niet vinden wat u zocht? Stuur ons dan gerust een mail. We helpen u graag verder!