Laden Evenementen

Evenementen

De beste verzameling concerten, evenementen en festivals die binnen Halderberge worden georganiseerd. In de december periode staan de kerstconcerten centraal. Een aantal bijzondere artiesten weten de mooiste locaties binnen Halderberge te vinden. Met onder andere Dana Winner en Trijntje Oosterhuis in de replica van de Sint Pieter! De Basiliek van Oudenbosch creëert een prachtige sfeer die je zeker een keer moet ervaren.

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kapelconcerten: Young Talent Orchestra

24 februari-15:00 - 17:00

€22,50

Het derde kapelconcert op Uythof Bovendonk wordt uitgevoerd door jonge talentvolle musici van Codarts Rotterdam en Muziekinstituut Hellendaal. Een bijzonder concert dat gratis is voor kinderen en jongeren onder 18 jaar onder begeleiding van een betalende volwassene.

Young Talent Orchestra

Het Young Talent Orchestra is een samenwerking tussen Codarts Rotterdam en Muziekinstituut Hellendaal om jonge, talentvolle muzikanten tussen de 12 en 18 jaar in aanraking te laten komen met orkestrepertoire en het vak van orkestmuzikant. Het orkest staat onder leiding van Mikhail Zemtsov, geen onbekende, want hij treedt ook op tijdens de kapelconcerten met het Zemtsov Altviool trio. Het YTO treedt zo’n tien keer per jaar op en heeft een breed repertoire, van Barok tot 21e eeuws. Het orkest heeft al vele internationale prijzen gewonnen en is voor jong én oud interessant om bij te wonen.

Gegevens

Datum:
24 februari
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
€22,50
Evenement Categorie:
Website:
https://www.cultuuroudenbosch.nl/concerten/young-talent-orchestra-24-februari-2019/

Locatie

Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk
Hofstraat 8
Hoeven, Brabant 4741AK Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0165 507 550

OVER VISIT HALDERBERGE

Visit Halderberge is de website voor uw verblijf, weekendje weg én vakantie in Halderberge. Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit, een bijzondere overnachting zoekt of komt fietsen of wandelen, u vindt alle informatie op deze website. Kunt u niet vinden wat u zocht? Stuur ons dan gerust een mail. We helpen u graag verder!