Laden Evenementen

Evenementen

De beste verzameling concerten, evenementen en festivals die binnen Halderberge worden georganiseerd. In de december periode staan de kerstconcerten centraal. Een aantal bijzondere artiesten weten de mooiste locaties binnen Halderberge te vinden. Met onder andere Dana Winner en Trijntje Oosterhuis in de replica van de Sint Pieter! De Basiliek van Oudenbosch creëert een prachtige sfeer die je zeker een keer moet ervaren.

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kapelconcerten: Quirine Viersen & Thomas Beijer

14 april-20:00 - 22:30

€32,50

Het laatste kapelconcert in de reeks 2018/2019 is een hele bijzondere. Quirine Viersen is internationaal bekend door haar intense, uitdrukkingsvolle spel op de cello. Ze weet haar publiek op de grootste podia ter wereld te boeiend door haar spel en vooral haar intensiteit en beleving. Naast de grote podia die de wereld kent, treedt ze ook graag kleinschalig op, intiem. Zo ook tijdens het kapelconcert op Uythof Bovendonk. Ze treedt op met Thomas Beijer. Thomas Beijer heeft zich in de laatste jaren ontwikkeld tot absolute toppianist in Nederland, o.a. door het winnen van het YPF Nationaal Pianoconcours, alweer 11 jaar geleden.

Samen treden ze op in de intieme setting van de kapel van Bovendonk. Een bijzonder duo, gevierd en geprezen en op 14 april samen op het podium.

Gegevens

Datum:
14 april
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€32,50
Evenement Categorie:
Website:
https://www.cultuuroudenbosch.nl/concerten/kapelconcert-quirine-viersen-thomas-beijer-14-april-2019/

Locatie

Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk
Hofstraat 8
Hoeven, Brabant 4741AK Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0165 507 550

OVER VISIT HALDERBERGE

Visit Halderberge is de website voor uw verblijf, weekendje weg én vakantie in Halderberge. Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit, een bijzondere overnachting zoekt of komt fietsen of wandelen, u vindt alle informatie op deze website. Kunt u niet vinden wat u zocht? Stuur ons dan gerust een mail. We helpen u graag verder!