Laden Evenementen

Evenementen

De beste verzameling concerten, evenementen en festivals die binnen Halderberge worden georganiseerd. In de december periode staan de kerstconcerten centraal. Een aantal bijzondere artiesten weten de mooiste locaties binnen Halderberge te vinden. Met onder andere Dana Winner en Trijntje Oosterhuis in de replica van de Sint Pieter! De Basiliek van Oudenbosch creëert een prachtige sfeer die je zeker een keer moet ervaren.

« Alle Evenementen

Halderbergse Kunst- en atelierroute

14 september-08:00 - 15 september-17:00

Gratis

Naast het bijzondere erfgoed in Halderberge is er meer creativiteit te vinden in de verschillende dorpen en daarbuiten. In Halderberge zijn tientallen ateliers en nog meer kunstenaars te vinden. Tijdens de Kunst- en Atelierroute tonen 50 kunstenaars uit Halderberge en omgeving hun kunst op meer dan 20 locaties, zowel in ateliers als op andere, vaak bijzondere locaties. Een ontdekkingsroute die per fiets of auto door heel Halderberge voert. Bijzondere kunst op bijzondere locaties, dat is de Halderbergse Kunst- en Atelierroute!

Van beeldende kunst tot fotografie

Tijdens de kunst- en atelierroute kom je langs allerlei soorten kunst én kunstenaars. Schilderijen, beeldhouwwerken, foto’s en allerlei andere kunstvormen komen aan bod. Ook als je geen kunstkenner bent is de route een leuke dag uit, of je nu met de auto of fiets de verschillende locaties bezoekt. Laat je verrassen en spreek je creativiteit en fantasie aan tijdens deze bijzondere dagen.

Meer informatie

De kunst- en atelierroute wordt georganiseerd door het Kunstenaarscollectief CCH.
Meer informatie volgt binnenkort.

Gegevens

Begin:
14 september-08:00
Einde:
15 september-17:00
Kosten:
Gratis

OVER VISIT HALDERBERGE

Visit Halderberge is de website voor uw verblijf, weekendje weg én vakantie in Halderberge. Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit, een bijzondere overnachting zoekt of komt fietsen of wandelen, u vindt alle informatie op deze website. Kunt u niet vinden wat u zocht? Stuur ons dan gerust een mail. We helpen u graag verder!