Laden Evenementen

Evenementen

De beste verzameling concerten, evenementen en festivals die binnen Halderberge worden georganiseerd. In de december periode staan de kerstconcerten centraal. Een aantal bijzondere artiesten weten de mooiste locaties binnen Halderberge te vinden. Met onder andere Dana Winner en Trijntje Oosterhuis in de replica van de Sint Pieter! De Basiliek van Oudenbosch creëert een prachtige sfeer die je zeker een keer moet ervaren.

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Fietsvierdaagse Hoeven

30 mei-08:00 - 2 juni-20:00

De Fietsvierdaagse Hoeven (F4D) is een van de grotere fietsvierdaagsen van Nederland. Het prachtige West-Brabant is het steeds wisselende decor van de prachtige routes in verschillende afstanden. Er kan gekozen worden tussen 25, 40, 60 of 100 kilometer per dag. De steeds wisselende landschappen, van dichte bossen, tot open weides, dijken, heides, dorpen en steden. Dat maakt de Fietsvierdaagse Hoeven uniek.

Start- en eindpunt is Klooster Bovendonk in Hoeven. Hier haal je dagelijks de route op, kan worden overnacht en is de mogelijkheid om na het fietsen te genieten van een biertje en wat lekkers. Zo is het klooster het Fietsvierdaagsecentrum gedurende het Hemelvaartsweekend van 30 mei tot en met 2 juni.

Rondom Hoeven zijn verschillende campings, hotels en B&B’s gelegen voor een fantastisch weekend weg. Bekijk alle mogelijkheden op de website van de Fietsvierdaagse Hoeven

Gegevens

Begin:
30 mei-08:00
Einde:
2 juni-20:00
Website:
http://www.fietsvierdaagse-hoeven.nl/

Locatie

Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk
Hofstraat 8
Hoeven, Brabant 4741AK Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0165 507 550

OVER VISIT HALDERBERGE

Visit Halderberge is de website voor uw verblijf, weekendje weg én vakantie in Halderberge. Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit, een bijzondere overnachting zoekt of komt fietsen of wandelen, u vindt alle informatie op deze website. Kunt u niet vinden wat u zocht? Stuur ons dan gerust een mail. We helpen u graag verder!