Laden Evenementen

Evenementen

De beste verzameling concerten, evenementen en festivals die binnen Halderberge worden georganiseerd. In de december periode staan de kerstconcerten centraal. Een aantal bijzondere artiesten weten de mooiste locaties binnen Halderberge te vinden. Met onder andere Dana Winner en Trijntje Oosterhuis in de replica van de Sint Pieter! De Basiliek van Oudenbosch creëert een prachtige sfeer die je zeker een keer moet ervaren.

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Carnaval in Halderberge

1 maart-08:00 - 5 maart-17:00

Van 3 t/m 5 maart 2019 is het weer tijd voor het mooiste feest van het jaar: Carnaval! In Peejenland (Hoeven), Puitenol (Oudenbosch), Meekrapdurp (Stampersgat), Smoorfrêterslaand (Bosschenhoofd) en Vastelaovedzottelaand (Oud Gastel) zijn mooie optochten, gezellige (feest)kroegen en polonaises in overvloed. Hoeven heeft zelfs een officiële radiozender tijdens Carnaval: Radio Peejenland! In Halderberge beleef je Carnaval op z’n Brabants. Tal van activiteiten in alle kernen met optredens van bekende artiesten en de beste carnavalskrakers.

Hier vind je de gehele agenda met carnaval voor Oudenbosch, Oud Gastel, Bosschenhoofd, Stampersgat en Hoeven, zodat je geen optocht of feest meer hoeft te missen.

Carnaval Oudenbosch

2 Maart jeugdoptocht start Kaaistraat
2 Maart Knallebal 20:00 Dutch Dance Academy Oudenbosch
3 Maart grote optocht start Parklaan

Meer informatie

Carnaval Hoeven

1 Maart Kinderoptocht, 14:00 start. Meer informatie
5 Maart Super Tuesday, 14:00 start. Meer informatie

Carnaval Oud Gastel

2 Maart Grote optocht, 13:00 start
Meer informatie

Carnaval Bosschenhoofd

2 Maart Grote optocht, 14:00 start
Meer informatie

Carnaval Stampersgat

3 Maart, Grote optocht, 14:00 start
Meer informatie

Gegevens

Begin:
1 maart-08:00
Einde:
5 maart-17:00

OVER VISIT HALDERBERGE

Visit Halderberge is de website voor uw verblijf, weekendje weg én vakantie in Halderberge. Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit, een bijzondere overnachting zoekt of komt fietsen of wandelen, u vindt alle informatie op deze website. Kunt u niet vinden wat u zocht? Stuur ons dan gerust een mail. We helpen u graag verder!