Laden Evenementen

Evenementen

De beste verzameling concerten, evenementen en festivals die binnen Halderberge worden georganiseerd. In de december periode staan de kerstconcerten centraal. Een aantal bijzondere artiesten weten de mooiste locaties binnen Halderberge te vinden. Met onder andere Dana Winner en Trijntje Oosterhuis in de replica van de Sint Pieter! De Basiliek van Oudenbosch creëert een prachtige sfeer die je zeker een keer moet ervaren.

« Alle Evenementen

Breda Airport Run

30 augustus-20:00 - 31 augustus-01:00

Daag jezelf uit tijdens de Breda Airport Run op Breda Airport!
Een run over de runway, de velden en omliggende bossen van verschillende afstanden.
De Breda Airport Run is er voor iedereen en is recreatief van aard.

De funrun begint om 20:00 en eindigt met een afterparty met DJ tot 01:00.
Kom rennen of supporter je favoriete loper op de runway en juich ze vooruit. Het parcours op het vliegveld bestaat uit 2 kilometer over de landingsbaan en een trailrun in de bossen achter de luchthaven. Door de compacte vorm van het parcours kan je je favoriet goed volgen en aanmoedigen.

De inschrijving opent 1 mei. Kan je niet wachten? Stuur dan alvast een mail naar info@breda-airport.eu om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Gegevens

Begin:
30 augustus-20:00
Einde:
31 augustus-01:00

Organisator

Breda Airport
Telefoon:
0165 312 470
E-mail:
info@breda-airport.eu
Website:
www.breda-airport.eu

Locatie

Airborne Airport
Bosschenhoofdsestraat
Bosschenhoofd, Noord-Brabant Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
office@e4devents.com
Website:
https://www.airbornefestival.com/

OVER VISIT HALDERBERGE

Visit Halderberge is de website voor uw verblijf, weekendje weg én vakantie in Halderberge. Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit, een bijzondere overnachting zoekt of komt fietsen of wandelen, u vindt alle informatie op deze website. Kunt u niet vinden wat u zocht? Stuur ons dan gerust een mail. We helpen u graag verder!