Laden Evenementen

Evenementen

De beste verzameling concerten, evenementen en festivals die binnen Halderberge worden georganiseerd. In de december periode staan de kerstconcerten centraal. Een aantal bijzondere artiesten weten de mooiste locaties binnen Halderberge te vinden. Met onder andere Dana Winner en Trijntje Oosterhuis in de replica van de Sint Pieter! De Basiliek van Oudenbosch creëert een prachtige sfeer die je zeker een keer moet ervaren.

« Alle Evenementen

Brabantse Ruiterdagen

6 juli - 7 juli

Gratis

Het tweedaagse concours hippique “Brabantse Ruiterdagen” barst op 6 & 7 juli weer los op het terrein van Hunter & Douglas in Oudenbosch. Twee dagen lang paardensport van het allerhoogste niveau met maar liefst 1.500 ruiter-/paardcombinaties op de verschillende banen. Tijdens de Brabantse Ruiterdagen zorgt de Brabantse gezelligheid gecombineerd met topsport voor een bijzondere sfeer op het terrein van Hunter & Douglas langs de Mark.

De Brabantse Ruiterdagen zijn leuk voor jong en oud, ook als je geen verstand hebt van de paardensport! Voor kinderen is er een heus kinderdorp en er is een gezellige zomerfair tijdens de Brabantse Ruiterdagen. Dit alles maken de Brabantse Ruiterdagen jaar na jaar een evenement waar heel West-Brabant de deur voor uitgaat. De Brabantse Ruiterdagen zijn gratis toegankelijk dankzij de vele sponsoren. Kortom, de Brabantse Ruiterdagen is een evenement voor jong en oud, paardenliefhebber of niet!

Gegevens

Begin:
6 juli
Einde:
7 juli
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Website:
http://www.brabantseruiterdagen.nl/

Organisator

Brabantse Ruiterdagen
Telefoon:
0165 503622
Website:
www.brabantseruiterdagen.nl

Locatie

Hunter & Douglas
Oudlandsedijk 14
Oudenbosch, Noord-Brabant 4721 TB Nederland
+ Google Maps
Website:
www.brabantseruiterdagen.nl

OVER VISIT HALDERBERGE

Visit Halderberge is de website voor uw verblijf, weekendje weg én vakantie in Halderberge. Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit, een bijzondere overnachting zoekt of komt fietsen of wandelen, u vindt alle informatie op deze website. Kunt u niet vinden wat u zocht? Stuur ons dan gerust een mail. We helpen u graag verder!