Laden Evenementen

Evenementen

De beste verzameling concerten, evenementen en festivals die binnen Halderberge worden georganiseerd. In de december periode staan de kerstconcerten centraal. Een aantal bijzondere artiesten weten de mooiste locaties binnen Halderberge te vinden. Met onder andere Dana Winner en Trijntje Oosterhuis in de replica van de Sint Pieter! De Basiliek van Oudenbosch creëert een prachtige sfeer die je zeker een keer moet ervaren.

« Alle Evenementen

Bierfestival Hoeven

3 augustus-13:00 - 23:00

Gratis

Na een eerste succesvolle editie met meer dan 10 brouwers en ruim 40 bieren in 2018 wordt er ook in 2019 een bierfestival georganiseerd in Hoeven. De organisatie is in handen van Uythof Bovendonk en Brouwerij ’t Meuleneind uit Hoeven. Tijdens het bierfestival zullen er dit jaar meer brouwers en meer bieren te proberen zijn dan tijdens de eerste editie. Meer informatie volgt snel.

Gegevens

Datum:
3 augustus
Tijd:
13:00 - 23:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Website:
https://www.bovendonk.nl/nl/hoevens-speciaalbier-festival/

Organisator

Bovendonk
Telefoon:
0165 507 550
E-mail:
info@bovendonk.nl
Website:
www.bovendonk.nl

Locatie

Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk
Hofstraat 8
Hoeven, Brabant 4741AK Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0165 507 550

OVER VISIT HALDERBERGE

Visit Halderberge is de website voor uw verblijf, weekendje weg én vakantie in Halderberge. Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit, een bijzondere overnachting zoekt of komt fietsen of wandelen, u vindt alle informatie op deze website. Kunt u niet vinden wat u zocht? Stuur ons dan gerust een mail. We helpen u graag verder!