Laden Evenementen

Evenementen

De beste verzameling concerten, evenementen en festivals die binnen Halderberge worden georganiseerd. In de december periode staan de kerstconcerten centraal. Een aantal bijzondere artiesten weten de mooiste locaties binnen Halderberge te vinden. Met onder andere Dana Winner en Trijntje Oosterhuis in de replica van de Sint Pieter! De Basiliek van Oudenbosch creëert een prachtige sfeer die je zeker een keer moet ervaren.

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Airborne Festival

22 juni-14:00 - 23 juni-00:00

€31,50

Get ready for take-off! It’s going to be a wild flight!
Het hardste feest van Brabant Daylight Festival vindt dit jaar voor het eerst plaats onder een nieuwe naam: Airborne Festival.
De beste Hardstyle, Hardcore en Raw artiesten staan weer opgesteld om je een te gekke vlucht te laten beleven op Airborne Airport.

Airborne Airport
Bosschenhoofdsestraat
4744 RS Bosschenhoofd

Fasten your seatbelts, this is your captain speaking!
Get ready for take-off!

Op 22 juni 2019 is het zo ver. De gekste vlucht van je leven.

Tickets & Info via de website

Gegevens

Begin:
22 juni-14:00
Einde:
23 juni-00:00
Kosten:
€31,50
Evenement Categorieën:
,
Website:
www.airbornefestival.com

OVER VISIT HALDERBERGE

Visit Halderberge is de website voor uw verblijf, weekendje weg én vakantie in Halderberge. Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit, een bijzondere overnachting zoekt of komt fietsen of wandelen, u vindt alle informatie op deze website. Kunt u niet vinden wat u zocht? Stuur ons dan gerust een mail. We helpen u graag verder!