Waterspeelpark Splesj, Molecaten Park Bosbad Hoeven

Neem een duik in één van de baden, spring van de glijbaan of stap in een band en ga van de half-pipe. Splesj is één van de gaafste waterspeelparken van Nederland!
  • maandag : 11:00 - 18:00 | dinsdag: 11:00 - 18:00 | woensdag: 11:00 - 18:00 | donderdag: 11:00 - 18:00 | vrijdag: 11:00 - 18:00 | zaterdag: 11:00 - 18:00 | zondag: 11:00 - 18:00

The largest water park in the Netherlands and Belgium: Splesj!

Waterspeelpark Splesj is het grootste outdoor waterspeelparadijs van de Benelux, bij velen wel bekend als “Bosbad Hoeven”. Nergens vind je zoveel gave waterglijbanen bij elkaar. De glijbanen zijn er voor jong en oud. De jongste gasten genieten van de gewone glijbaan en het ondiepe speeleiland Turtle Island, maar ben je wat ouder? Dan durf je vast van de Sidewinder of de Supercrater!

Met ruim 900 m² aan waterplezier in het spray-park met verschillende waterfonteinen, spuitkanonnen en de Mega Soaker een topattractie voor jong en oud. Ook de allerkleinsten kunnen in het spray-park hun energie kwijt. Met een eigen spray-park met sprieten, bloemen en waterfonteintjes is het ook voor de jongste waterratten een leuke dag. Nergens in Europa vind je zo’n groot waterspraypark als bij Waterspeelpark Splesj! Dus als je je hier niet kunt vermaken, waar dan wel?!

However, the main attractions are, without a doubt, the 7 spectacular water slides. From supersonic fast slides, dark water slides and a half pipe to a wild water canyon. Adventurous swimmers will be delighted.

Lekkere trek gekregen door alle waterpret? Haal iets lekkers bij de snackbar op het waterspeelpark!

Molecaten Park Bosbad Hoeven

Splesj is onderdeel van Molecaten Park Bosbad Hoeven, een vakantiepark van Molecaten. Gasten van Molecaten Park Bosbad Hoeven hebben gratis toegang tot Waterspeelpark Splesj! Op het park zijn caravans, chalets en tenten te huur maar een verblijf met eigen caravan, camper of tent is ook mogelijk.

Other locations nearby