B&B op De Heul

Even heulemaal niks Hoeven. Dat is de slogan van B&B Op de Heul in Hoeven. Niet voor niets, want hier kom je echt tot rust. In de verbouwde schuur kan je met het gezin of met een groep genieten van een welverdiende vakantie of weekendje weg.

Openingstijden

Niet beschikbaar

Bij ons op De Heul

B&B op De Heul is gelegen in het buitengebied van Hoeven. Er zijn drie 2-persoonskamers en één 4-persoonskamers (met tweepersoonsbed en stapelbed). Alle kamers hebben een eigen badkamer. In het midden van de B&B is een algemene ruimte waar je altijd welkom bent voor het huiskamergevoel met koffie/thee of gebruik van de volledig ingerichte keuken. Een uitgebreid ontbijt staat voor je klaar! B&B op de Heul heeft een eigen fietsenstalling, terras en parkeerplaats.

Fietsplezier

Het fietsroutenetwerk loopt door de straat en staat garant voor uren fietsplezier. In de omgeving liggen dorpen als Oudenbosch en Etten-Leur, maar ook steden als Bergen op Zoom, Roosendaal en Breda. De bed & breakfast is gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg en daarmee ook zeer geschikt voor zakelijke klanten voor doordeweeks.