Molecaten Park Bosbad Hoeven

Evenementen bij Molecaten Park Bosbad Hoeven

Molecaten Park Bosbad Hoeven ligt in de bossen tussen Hoeven, Oudenbosch en Bosschenhoofd. Deze familiecamping met het bekende waterspeelpark Splesj is een begrip in Nederland en ver daarbuiten. De bosrijke omgeving vraagt erom ontdekt te worden, maar ook op het vakantiepark is veel te doen.

Familiedag- of weekend voor bedrijven

De 7 spectaculaire glijbanen, het waterspraypark en de speeltuin geven dagenlang speelplezier voor de jonge gasten. Het park biedt ook rust, ontspanning en inspanning. De bosrijke omgeving nodigt uit tot wandelen en fietsen. Wil je met je bedrijf een familiedag of weekend organiseren en voor elk wat wils creëren dan ben je bij Molecaten Park Bosbad Hoeven aan het juiste adres. Er is veel mogelijk.

Bedrijfsfestival

Een steeds populairder geworden fenomeen is het bedrijfsfestival. Een uniek festival format voor de zakelijke markt.

Bij Molecaten Park Bosbad Hoeven kan je je eigen bedrijfsfestival samen stellen. Indien wenselijk in combinatie met het huren van een chalet of ingerichte tenten of plaats je (corporate) pop-up tent op het park, zo ben je van alle gemakken voorzien. 

Een verblijf op Molecaten Park Bosbad Hoeven staat hoe dan ook garant voor een verblijf vol activiteiten, plezier en ontspanning.

Other locations nearby
Previous
Next