Frame21 Business & Meeting Center Roosendaal

Inspirerende vergaderruimtes

Op zoek naar de ideale ruimte voor je vergadering, teammeeting, interview of evaluatiegesprek? Dan is Frame21 the place to be!

Frame21 beschikt over 4 vergaderzalen met een capaciteit voor 2, 8, 12 en 35 personen. Alle zalen zijn uitgerust met video & phone conference, smart boards, tv-schermen, dvd- en audio apparatuur, lcd-projectoren en projectieschermen.

Wij zorgen voor organisatorische ondersteuning voor, tijdens en na je meeting. Ook stellen we internetaansluiting, telefoon, flip chart, white board, mineraal water, pennen en notitieboekjes ter beschikking voor jouw. Deze zaken zijn allemaal inbegrepen in de huurprijs.

 

Work hard, get inspired!

Van vergaderingen tot teammeetings, workshops of sollicitatiegesprekken: de inspirerende vergaderlocaties van Frame21 vormen dé perfecte plaats voor jouw volgende bijeenkomst. Hier kom je niet alleen om hard te werken, maar ook om geïnspireerd te worden!

Waarom een vergaderruimte reserveren bij Frame21?

Frame21 Business & Meeting Center Roosendaal beschikt over modern uitgeruste vergaderzalen, stuk voor stuk smaakvol ingericht. In deze vergaderruimtes vind je alles wat je nodig hebt voor een efficiënte meeting of vergadering, en je hebt ook de keuze uit verschillende catering arrangementen en koffieformules. En de organisatie van je meeting? No worries, ook die nemen ze voor hun rekening.

Maak kennis met de unieke vergaderlocaties

Maar Frame21 biedt méér dan enkel op-en-top functionele ruimtes. Net zoals de gebouwen stralen ook deze vergaderzalen creativiteit, sfeer en energie uit. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een productieve bijeenkomst. Kennismaken met deze unieke vergaderlocaties?

We love your smile!

Bij Frame21 staan sfeer en beleving centraal. Wanneer je de locaties binnenstapt, worden al je zintuigen geprikkeld – de WOW-factor ontbreekt niet! De Ambassadors zorgen voor een hartelijke ontvangst en staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Wil je een vergaderruimte reserveren op een van onze locaties, maar ben je niet helemaal zeker wat je nodig hebt? Geen probleem, ze geven je graag eerlijk advies. Enjoy the Fun, Flexibility en Fair Business bij Frame21!

Evenementen organiseren bij Frame21

Op zoek naar de ideale locatie voor jouw bedrijfsevenement? 

In het Frame21 Business & Event Center kan je alles organiseren: workshops, seminaries, recepties, anything’s possible!

Op deze locatie kan je evenementen organiseren voor kleine of grote groepen. Bovendien is de locatie zeer goed bereikbaar via de E313 autostrade, beschikt over voldoende parkeergelegenheid en zélfs traiteurpartners.

 

 

Previous
Next