Workshop verftechnieken met Fusion Mineral Paint

Je krijgt tijdens de workshop uitleg over het merk en wat het verschil met andere verfsoorten is. Leer alles over de toepassingen en technieken. Je leert transfers toe te passen en de tips and tricks om kleuren te blenden met Fusion Mineral Paint.

De workshop wordt gegeven door Carolien van Made To Measure & More, zij is gediplomeerd Meesterschilder en gespecialiseerd in restauratietechnieken zoals marmerimitaties en vergulden. Fusion Mineral Paint heeft haar hart gestolen door de brede toepassing en haar verlangen naar duurzaamheid. Haar ultimate goal is een stukje bewustwording te creëren bij mensen om meubels een tweede kans te geven.

Tijdens deze workshop leer je om van jouw meubel iets unieks te maken.
Je krijgt een wandpaneel waarop je de blendtechniek en transfer gaat aanbrengen en uiteraard mag je deze aan het einde van de workshop meenemen naar huis.

Er wordt gebruik gemaakt van transfers van Redesign by Prima en Miss Mustard Seed’s Milk Paint. Er is keuze uit verschillende motieven en stylen zoals bloemen, tekst en andere afbeeldingen.

De kosten van de workshop zijn € 45,- p.p.

Na afloop van de workshop kan je Fusion Mineral Paint kopen met 10% korting!

Je hoeft verder zelf niets mee te brengen, trek alleen iets aan wat eventueel verf mag hebben.

De prijzen zijn incl. materialen, (gebruik van) gereedschap en koffie/thee en iets lekkers!

De workshops worden gegeven in onze winkel aan de Havendijk 10 a te Oudenbosch. Uiteraard houden wij rekening met de richtlijnen van het RIVM die gelden op het moment dat de workshop gegeven wordt.

Van 10.30 uur tot circa 13.00 uur!

Geef je op via info@madetomeasureandmore.com

Lees Verder

Prijs: €45

03 December 2022

Tijd: 12:30

- 13:00

NEEM ALVAST EEN KIJKJE