Villa concert met Sterre Hond

Het Villa concert met Sterre Hond vindt plaats op vrijdag 10 mei 2024 in de Witte Villa.

Onder meer Mozart – Brahms – Debussy Sterre Hond is een jonge klassieke pianiste en componiste met een voorliefde voor het romantische en impressionistische repertoire. Naast deze artistieke invloeden heeft Sterre’s synesthesie een bijzondere invloed op haar muzikantschap. Synesthesie laat de zintuigen op een speciale manier samenwerken. Door haar synesthesie ervaart ze kleuren in verschillende tonen en harmonie terwijl ze piano speelt. Tijdens dit concert neemt Sterre het publiek mee in haar belevingswereld waar kleur en klank letterlijk verbonden zijn. Dit doet ze door ook haar eigen composities ten gehore te brengen, die omschreven kunnen worden als filmisch. Hiernaast zal Sterre werken van o.a. Brahms en Debussy spelen. Sterre (21) studeert momenteel aan haar laatste jaar op het conservatorium in Rotterdam bij pianist Bart van de Roer. Sterre heeft deelgenomen aan het inspelen van de muziek van de Broadway-show ‘The Pianist’ in New York. Daarnaast heeft ze verschillende prijzen gewonnen, waaronder de internationale ‘Prijs voor jong talent’ tijdens het Festival D’anniviers in Zwitserland. In 2023 was Sterre te horen op NPO Klassiek, waar ze sprak over haar synesthesie en haar eigen werk liet horen. Sinds september 2023 werkt Sterre samen met de filmcomponist Alex Simu, die een internationaal geprezen klarinettist, saxofonist en componist is.

Het concert vindt plaats in de Witte Villa aan de Rivièrelaan 3, 4731 CS Oudenbosch. De tuinkamer gaat een half uur voor aanvang open. Het concert is zonder pauze en na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een drankje samen na te praten. NB. Deze locatie is niet rolstoeltoegankelijk. Gratis parkeren kan op de parkeerplaats aan de Noviciaatlaan (tegenover nummer 10). Je loopt dan door het parkje in 1 minuut zo naar de Witte Villa.

Wil je er een compleet uitstapje van maken dan kun je voor het concert genieten van een diner bij Villa D’este. Reserveren? mail of bel naar +31 (0)165 726 996.

Read More

Prijs: €17,50

May 10, 2024

Time: 20:00

- 22:30

TAKE A LOOK