Ondernemersevenement 2 november 2022

Laat u inspireren, kom kennis uit wisselen en ontmoet uw collega-ondernemers.

Na een succesvolle ondernemersbijeenkomst voor toeristische ondernemers in 2021, organiseert Visit Halderberge en de gemeente Halderberge dit jaar een ondernemersbijeenkomst voor alle ondernemers die actief zijn op het gebied
van toerisme, recreatie, detailhandel, horeca en dienstverlening gericht op de consument.

Tijdens de bijeenkomst worden er verschillende presentaties en workshops aangeboden:

1. Inzicht in de gastreis – Visit Brabant vertelt graag meer over de essentie om op de juiste plekken zichtbaar te zijn. Welke plekken zijn dit? Hoe zet u dit in? Waar komen uw gasten vandaan? 

2. Online zichtbaarheid – Tijdens deze workshop krijgt u tips over hoe u online beter gevonden kan worden. Hoe zet u social media in? Wat is het effect?Marketeer Aisha Hop vertelt u er graag meer over tijdens deze workshop. 

3. De winkel van de toekomst – Hoe ziet de winkel van de toekomst eruit? Wat zijn kansen om op in te spelen? Ondernemer Arjan de Wildt van Wildstore neemt u mee in de winkel van de toekomst. 

4. Hoe verleid u de mensen naar de winkel? – Hoe verleid u de bezoeker naar uw winkel? Wie is uw doelgroep, Hoe ziet uw etalage eruit? Welke acties zijn interessant voor mijn winkel en hoe organiseer ik een evenement? Liza Smaal van Smile Marketing & Events vertelt u er graag meer over. 

Tijdens het ondernemersevenement mag u één introducé meenemen. 

Programma

Locatie: Restaurant Bargo, Bosschenhoofd 
Datum: 2 november 2022
Voor wie: Ondernemers die actief zijn op het gebied van toerisme, recreatie, detailhandel, horeca en dienstverlening gericht op de consument. 

19:00 – 19:30       Inloop met koffie/thee/lekkernij 

19:30 – 20:00     Opening door wethouder Thomas Melisse en Visit Halderberge 

20:00 – 20:30     Workshop I (keuze uit de 4 workshops)

20:30 – 21:00     Pauze met drankje en lekkernij 

21:00 – 21:30     Workshop II (keuze uit de 4 workshops)

21:30 – 22:30     Afsluiting met borrel